Klant ervaringen Piet Koopmans

Naam:
Wilco
Datum:
2019-12-07
Score:
Beoordeling:
Ik kom zeker zeker 1x per jaar voor een hoed of een pet.
Naam:
Tijmen van den Dool
Datum:
2019-12-05
Score:
Beoordeling:
Goed advies mooie combinatie,s prijs kwaliteit goed,
Naam:
Dingeman
Datum:
2019-12-03
Score:
Beoordeling:
Heel goede kwaliteit en prima aandacht voor de klant.
Naam:
anonymous
Datum:
2019-12-03
Score:
Beoordeling:
Helemaal goed
Naam:
Anjochem@kpnmail.nl
Datum:
2019-12-02
Score:
Beoordeling:
Heel goed
Naam:
anonymous
Datum:
2019-12-01
Score:
Beoordeling:
Erg snel geleverd en goed produkt
Naam:
Hilde
Datum:
2019-12-01
Score:
Beoordeling:
Heel vriendelijk. Snel en gemakkelijk online besteld. Keurig verpakt.
Naam:
I.Martens
Datum:
2019-12-01
Score:
Beoordeling:
Zeer goed
Naam:
Thea
Datum:
2019-11-26
Score:
Beoordeling:
Prima
Naam:
J. de Bruijn
Datum:
2019-11-25
Score:
Beoordeling:
Prima ervaring.
Naam:
G. Vermeeren
Datum:
2019-11-25
Score:
Beoordeling:
Zeer goed
Naam:
anonymous
Datum:
2019-11-24
Score:
Beoordeling:
goede service
Naam:
Han
Datum:
2019-11-24
Score:
Beoordeling:
Sjouke weet met een humoristische en unieke manier de aandacht van klanten te trekken. Een erg kleine winkel met een bijzonder groot assortiment mannenkleding, hoeden en petten! Het gebeurt zelden dat ik de winkel uitstap zonder een nieuwe aankoop en altijd tevreden en met een lach! Sjoukje ik wens je nog jaren succes met je bedrijf!
Naam:
Marit
Datum:
2019-11-24
Score:
Beoordeling:
correct en vlot geregeld.
Naam:
Astrid Briene
Datum:
2019-11-24
Score:
Beoordeling:
Prima bedrijf. Denken met je mee. Heerlijk
Naam:
Hilde
Datum:
2019-11-24
Score:
Beoordeling:
Gemakkelijk besteld online. Even vriendelijk telefonisch contact gehad met de winkel. Keurig verpakt. Snel geleverd. Top! Zelfs de twee sjaals ingepakt voor Sinterklaas, zo leuk! Echt aandacht aan besteed!
Naam:
anonymous
Datum:
2019-11-23
Score:
Beoordeling:
Flatpet besteld maat 60 hadden alleen maat 60 /61 ze hebben hem laten innemen tot maat 60 geweldig toch prima service
Naam:
Marjon Urbanus
Datum:
2019-11-23
Score:
Beoordeling:
Online een broek besteld maar werd gebeld door een medewerker en die vroeg of ik wist dat het een hele dunne zomer Kwaliteit was en of hij maar niet beter een dikkere kwaliteit broek kon sturen. Wat ontzettend oplettend en een fijne service. Tenminste ook nog iemand die meedenkt ondanks dat het een online bestelling was. Geweldig!!!
Naam:
r.minnaert@abdijaverbode.be
Datum:
2019-11-23
Score:
Beoordeling:
Zeer goede ervaring met het bepalen van de maat. Vlotte aflevering. Zal daarom het bedrijf aanbevelen aan anderen.
Naam:
anonymous
Datum:
2019-11-22
Score:
Beoordeling:
overzichtelijke en duidelijke website en goed assortiment
Naam:
OttenheimOt
Datum:
2019-11-22
Score:
Beoordeling:
Prima! snelle levering en goede service
Naam:
Geen
Datum:
2019-11-12
Score:
Beoordeling:
We zijn zeer goed geholpen ..hebben alle tijd voor je...en super vriendelijk
Naam:
J. v/d Honing
Datum:
2019-11-09
Score:
Beoordeling:
Goed product. Snelle levering.
Naam:
Jack Foppele
Datum:
2019-11-09
Score:
Beoordeling:
Prima ervaring snel en deskundig
Naam:
m. Musters
Datum:
2019-11-08
Score:
Beoordeling:
Meteen geleverd, keurig verpakt en helemaal in orde
Naam:
Marius
Datum:
2019-11-04
Score:
Beoordeling:
Super! Mijn bestselling was de volgende dag geleverd. De retourinstructies waar heel duidelijk maar niet nodig. Een 5-sterren levering! Thanks
Naam:
Jaap Pronk
Datum:
2019-11-03
Score:
Beoordeling:
zeer goed vakmanschap en mooie, kwalitatieve produkten. goed omschreven met een hoge klassieke stijl. er zijn weinig van deze winkels in Nederland. allemaal familie bedrijven met hoge waard. een uitstervend ras.
Naam:
Anke Meuffels
Datum:
2019-10-28
Score:
Beoordeling:
Heel fijn hoe dit bedrijf meedenkt om voor mijn vader de beste kleding te vinden. Ze reageren snel en persoonlijk.
Naam:
Conny springvloet Dubbeld
Datum:
2019-10-28
Score:
Beoordeling:
Ben heel goed geholpen, had een maat te klein besteld Heb gebeld kreeg een zeer vriendelijke meneer aan de telefoon De volgende dag de goede maat zonder veel poespas.
Naam:
Arend
Datum:
2019-10-28
Score:
Beoordeling:
Ik had een herenvest besteld en betaald, daarna bleek het niet leverbaar. De firma bood mij toen een duurder vest aan tegen dezelfde prijs. NA MIJN accord werd dit bliksemsnel thuis bezorgd.
Naam:
Joyce Wevers
Datum:
2019-10-11
Score:
Beoordeling:
Bezorging zeer goed, ook het administratieve deel. Ook de broeken goed
Naam:
Anoniem
Datum:
2019-10-10
Score:
Beoordeling:
Zeer goed erg tevreden
Naam:
J. Winkel
Datum:
2019-10-10
Score:
Beoordeling:
prima website goede informatie denken mee adv eerder bestellingen
Naam:
Adam tanalepy
Datum:
2019-10-10
Score:
Beoordeling:
Heel goed afgeleverd.
Naam:
Joke Stockmans
Datum:
2019-10-10
Score:
Beoordeling:
De bestelling verliep heel vlot.
Naam:
Anoniem
Datum:
2019-10-10
Score:
Beoordeling:
Prima bedrijf
Naam:
Anoniem
Datum:
2019-10-10
Score:
Beoordeling:
goed
Naam:
Anoniem
Datum:
2019-10-10
Score:
Beoordeling:
Zeer goed.
Naam:
Hanneke
Datum:
2019-09-19
Score:
Beoordeling:
Zeer snelle levering en pakket in onberispelijke staat, goede informatie tijdens hele bestelproces.
Naam:
Joep Van ginneken
Datum:
2019-09-19
Score:
Beoordeling:
Service door mensen met kennis van hun waren zoals je dat nog maar weinig tegenkomt. Kwaliteitszaak.
Naam:
Leo callebaut
Datum:
2019-09-15
Score:
Beoordeling:
Zeer goede eerste koopervaring , enig!!
Naam:
Anoniem
Datum:
2019-09-13
Score:
Beoordeling:
Broeken die te klein waren teruggestuurd. Werd persoonlijk gebeld en kreeg advies over welke (merken) broeken mogelijk beter zouden passen. Heel goed!
Naam:
Patrick Janssens
Datum:
2019-09-13
Score:
Beoordeling:
Probleemloze bestelling en levering. Prima kwaliteit en (dus ?) toch een beetje prijzig, maar ach wat.
Naam:
Anoniem
Datum:
2019-09-10
Score:
Beoordeling:
Eerst telefonisch contact gemaakt met vragen over de aankoop van een jeans broek. Kreeg prima advies met betrekking tot de maatvoering. Daarna vier broeken besteld, 2 x maat 52 en 2 x maat 54. Volgende dag reeds in huis.
Naam:
Jan Vijfschaft
Datum:
2019-08-29
Score:
Beoordeling:
Levering op tijd en goede kwaliteit product
Naam:
Anoniem
Datum:
2019-08-29
Score:
Beoordeling:
Zeer goed. Snelle levering. Goede kwaliteit van de kleding.
Naam:
Heerwerf
Datum:
2019-08-29
Score:
Beoordeling:
Goed!
Naam:
J.M. den Held
Datum:
2019-08-29
Score:
Beoordeling:
Prima ervaring, zowel in de winkel als aan de telefoon. Prettige persoonlijke behandeling.
Naam:
M. van den Heuvel
Datum:
2019-08-29
Score:
Beoordeling:
Netjes en snel geleverd. Het bestelde jasje was een mooie aanbieding en van zeer goede kwaliteit
Naam:
Anoniem
Datum:
2019-07-30
Score:
Beoordeling:
Online aankoop herencap
Naam:
Shanna
Datum:
2019-07-28
Score:
Beoordeling:
Goede kwaliteit kleding, perfecte service!
Naam:
Anoniem
Datum:
2019-07-28
Score:
Beoordeling:
Het is de eerste keer dat in contact met jullie bedrijf,maar is zeer goed.
Naam:
C. Ket
Datum:
2019-07-27
Score:
Beoordeling:
Mooie site met echt aparte mode tegen goede prijzen
Naam:
John
Datum:
2019-07-27
Score:
Beoordeling:
Prima. Bestelling gedaan en op tijd geleverd
Naam:
Anoniem
Datum:
2019-07-27
Score:
Beoordeling:
Wij zijn zeer tevreden. Hele fijne broeken met elastiek, Pijpen die niet ingekort hoeven te worden.
Naam:
Anoniem
Datum:
2019-07-27
Score:
Beoordeling:
Efficient en snel.
Naam:
Koos
Datum:
2019-07-27
Score:
Beoordeling:
Mijn ervaring is online en telefonisch, maar ik ga na een uitstekende ervaring qua proces en service na enkele malen bijzonder vriendelijk en adequaat telefonisch contact zeker een keer op bezoek bij de winkel zelf.
Naam:
Anoniem
Datum:
2019-07-27
Score:
Beoordeling:
Snelle levering, perfecte afwerking, TOP
Naam:
Joop Orlemans
Datum:
2019-07-06
Score:
Beoordeling:
Wij hebben voor mijn schoonvader al diverse broeken met elastiek gekocht. De medewerkers zijn uitermate vriendelijk en behulpzaam. De kwaliteit van de broeken en shirts zijn uitstekend. Laatst weer nieuwe broeken besteld met behulp van de telefoon en ging ook perfect. TOP! Wij kunnen Piet Koopmans aan iedereen aanbevelen.
Naam:
Joke van der Wal
Datum:
2019-07-05
Score:
Beoordeling:
Nog nooit eerder besteld bij dit bedrijf maar ik ben zéér tevreden. Goeie kwaliteit en snelle levering. Sneller dan was aangekondigd
Naam:
Anoniem
Datum:
2019-07-04
Score:
Beoordeling:
Besteld en snel in huis TOP
Naam:
B. van Aperlo
Datum:
2019-07-04
Score:
Beoordeling:
Top bedrijf, snelle levering, goede producten, geen probleem met omruilen.
Naam:
W.J. Arts
Datum:
2019-07-04
Score:
Beoordeling:
verzending loopt vlot, keuze qua vesten valt tegen, ben het eigenlijk niet mee eens dat de klant retourkosten moet betalen.
Naam:
J Hoevenaars
Datum:
2019-07-03
Score:
Beoordeling:
Prima bedrijf
Naam:
F. R.V.
Datum:
2019-07-03
Score:
Beoordeling:
Prima website, goed assortiment, vlotte levering en zonder poespas.
Naam:
E.M. Coppoolse-van den Berg
Datum:
2019-07-03
Score:
Beoordeling:
Aflevering volgens afspraak. Prima artikel. Goed verpakt verzonden en op tijd afgeleverd.
Naam:
M.de Lint
Datum:
2019-07-03
Score:
Beoordeling:
Weer twee broeken besteld voor de mijn vader. Alles verliep zeer vlot.
Naam:
J.A. Jacobs
Datum:
2019-07-03
Score:
Beoordeling:
Prima artikelen tegen een redelijke prijs
Naam:
S. weggers
Datum:
2019-06-12
Score:
Beoordeling:
Grandiose service van Herenmode Piet Koopmans! Wij kregen een zending met broeken en pyjama’s toegestuurd die na telefonisch overleg beter bij mijn schoonvader zouden passen. We mochten het op deze manier uitproberen zonder vooraf te betalen. Wat zijn we blij dat we na heeeeel veel andere leveranciers/merken eindelijk de juiste broeken/pyjama hebben gevonden voor mijn schoonvader die in een verzorgingshuis woont
Naam:
Anoniem
Datum:
2019-06-10
Score:
Beoordeling:
Ik ga graag naar Piet. Persoonlijk advies. Ook een gesprek dat niet afloopt met een aankoop is een fijn gesprek.
Naam:
Anoniem
Datum:
2019-06-01
Score:
Beoordeling:
Prima ervaring. Goede hulp bij inschatten kledingmaten en uitzoeken kleding.
Naam:
W Brals
Datum:
2019-05-22
Score:
Beoordeling:
Mooi dat er nog zulke prachtige kledingzaken zijn.
Naam:
JH
Datum:
2019-05-18
Score:
Beoordeling:
Via internet een hoed besteld. Binnen 2 werkdagen was de hoed geleverd.
Naam:
Anoniem
Datum:
2019-05-16
Score:
Beoordeling:
Onlangs kleding gekocht voor mijn vader. Goed geholpen!
Naam:
Yvonna Sterckx
Datum:
2019-05-14
Score:
Beoordeling:
Snelle levering, kwaliteitsvolle producten
Naam:
Tineke janssen
Datum:
2019-05-03
Score:
Beoordeling:
Goede service en bijzonder snelle levering van hele mooie broeken
Naam:
Jos Kooiman
Datum:
2019-05-03
Score:
Beoordeling:
Snelle levering van de bestelde goederen
Naam:
Anoniem
Datum:
2019-05-02
Score:
Beoordeling:
Prima service
Naam:
A. van Geemert
Datum:
2019-05-02
Score:
Beoordeling:
Snelle levering.
Naam:
Harry Smit
Datum:
2019-05-02
Score:
Beoordeling:
Ik koop hier al meerdere jaren met regelmaat kleding in het grote maten assortiment. Prettig zaken doen; altijd goed!
Naam:
Neeltje Roos
Datum:
2019-05-02
Score:
Beoordeling:
Prima service, op internet 2 pyama's voor mijn vader besteld, ze waren snel binnen en de pyama's zijn netjes en bevallen goed.
Naam:
Anoniem
Datum:
2019-04-10
Score:
Beoordeling:
zeer goed
Naam:
Jim Heinen
Datum:
2019-04-08
Score:
Beoordeling:
Kom hier al verschillende jaren en slag altijd, heb al 4 jaren een u-stoma en de perfecte kleding is hier te krijgen, verder bestel is soms via het internet aangezien ik tijdelijk in de UK verblijf maar ben blij dat binnen 3 dagen de bestelling in huis is. verder geven ze een uistekende en snelle service waar velen nog van kunnen leren.
Naam:
Achterberg
Datum:
2019-03-31
Score:
Beoordeling:
Ik ben toevallig hier terecht gekomen door Elastische broeken. Ik heb er inmiddels een. Resultaat prima!!
Naam:
Anoniem
Datum:
2019-03-24
Score:
Beoordeling:
Prima
Naam:
Anoniem
Datum:
2019-03-21
Score:
Beoordeling:
Prima
Naam:
John Lisman
Datum:
2019-03-21
Score:
Beoordeling:
Online regenjas gekocht
Naam:
Koper
Datum:
2019-03-15
Score:
Beoordeling:
Vlotte afhandeling, snelle verzending
Naam:
Anoniem
Datum:
2019-03-14
Score:
Beoordeling:
goed
Naam:
GJ
Datum:
2019-03-06
Score:
Beoordeling:
prima winkelen daar op de website
Naam:
Anieta
Datum:
2019-03-06
Score:
Beoordeling:
Na internet bestelling werd contact opgenomen om zeker te zijn dat de producten zouden aansluiten bij de persoon waarvoor het gekocht werd. Hierdoor is de bestelling aangepast en heb ik nu 3 fantastisch mooie en goedzittende broeken voor mijn vader, zonder meer geld kwijt te zijn. Super klantgericht meedenken!! Deze service heb ik nog nooit meegemaakt en Piet Koopmans beveel ik dan ook van harte aan!!
Naam:
Anoniem
Datum:
2019-03-03
Score:
Beoordeling:
Prima.
Naam:
Anoniem
Datum:
2019-03-02
Score:
Beoordeling:
Prima verlopen
Naam:
W.Meijerink
Datum:
2019-03-01
Score:
Beoordeling:
Geweldig niets op aan te merken
Naam:
Machteld
Datum:
2019-02-28
Score:
Beoordeling:
Mijn eerste kennismaking met Herenmode Piet Koopmans & Zn is zeer succesvol verlopen. Doordat ik niet de juiste maten wist van mijn 92-jarige vader was een retourzending onvermijdelijk, maar de medewerkster hebben vanaf het allereerste moment meegedacht en geadviseerd. Eindresultaat: een paar prachtige broeken waar mijn vader bijzonder blij mee is. Top!
Naam:
Anoniem
Datum:
2019-02-28
Score:
Beoordeling:
Duidelijke site. Snelle levering.
Naam:
Hans Nelemans
Datum:
2019-02-28
Score:
Beoordeling:
Goed bedrijf. Denk mee en komt met praktische oplossingen.
Naam:
Mevr.L.Edelbroek -Oring
Datum:
2019-02-28
Score:
Beoordeling:
Een fijn bedrijf. Snelle levering en goede kwaliteit kleding en niet te duur.
Naam:
Anoniem
Datum:
2019-02-28
Score:
Beoordeling:
Alles snel en naar tevredenheid afgehandeld
Naam:
Anoniem
Datum:
2019-02-26
Score:
Beoordeling:
Ik ben zeer tevreden met dit bedrijf. Ik zal in de toekomst zeker nieuwe kleding kopen.
Naam:
Anoniem
Datum:
2019-02-26
Score:
Beoordeling:
Goed.
Naam:
Anoniem
Datum:
2019-01-31
Score:
Beoordeling:
Zeer tevreden. Dit bedrijf kan ik iedereen aanraden.
Naam:
Anoniem
Datum:
2019-01-28
Score:
Beoordeling:
De ervaring met Herenmode Piet Koopmans is zoals altijd zeer goed! Dit bedrijf heeft de switch van 'old economy' naar 'new economy' fantastisch voor elkaar gekregen! Mijn complimenten!
Naam:
Harm Schepers
Datum:
2019-01-27
Score:
Beoordeling:
Voldoet volkomen aan de verwachting.Netjes ingepakt en prima op tijd.
Naam:
J. Winkel
Datum:
2019-01-27
Score:
Beoordeling:
snelle levering, goed assortiment indien nodig telefonisch bereikbaar.
Naam:
Elba
Datum:
2019-01-26
Score:
Beoordeling:
redelijk goed in verwerking en bezorging . echter wel heel.moeilijk bij retourzending melden. snap niets van de regels. en indien. je geen. printer heb dan wordt het je niet gemakkelijk gemaakt. retouretiketten laten scannen bij Post nl. zou makkelijker zijn.
Naam:
Anoniem
Datum:
2019-01-26
Score:
Beoordeling:
In totaal vier broeken gekocht
Naam:
Mevr.L.Edelbroek -Oring
Datum:
2019-01-26
Score:
Beoordeling:
Ik was zeer tevreden. Snelle levering.Het is fijn dat ik broeken heb gevonden voor mijn man.
Naam:
Yvonne Brokling
Datum:
2019-01-26
Score:
Beoordeling:
Prima
Naam:
Eltjo Benedick
Datum:
2019-01-26
Score:
Beoordeling:
ik had nog nooit van dit bedrijf gehoord of gelezen, tot ik ze op het internet tegen kwam. Ik ben zeer content met dit bedrijf en nog meer met hun product die ik bij hun heb gekocht.
Naam:
A.Sikkens
Datum:
2019-01-26
Score:
Beoordeling:
goed
Naam:
f.m.erkens
Datum:
2019-01-11
Score:
Beoordeling:
snelle service , duidelijke bestelprocedure, klantvriendelijk
Naam:
Anoniem
Datum:
2019-01-11
Score:
Beoordeling:
Na bestelling , snelle levering .
Naam:
Anoniem
Datum:
2019-01-04
Score:
Beoordeling:
Als kerstcadeau 3 truien besteld, werden snel en netjes geleverd!
Naam:
M.Pletsers
Datum:
2018-12-31
Score:
Beoordeling:
Goed& ruim assortiment. Snelle levering en goed advies!
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-12-13
Score:
Beoordeling:
Op zoek naar lekkere warme flanellen pyama’s kwam ik dit bedrijf op internet tegen. Eerst langs geweest om product te kunnen voelen. Prima service. Omdat kwaliteit goed is maar de afstand wat ver daarna online besteld. Service weer goed en levering is snel.
Naam:
Witte Goudriaan
Datum:
2018-12-13
Score:
Beoordeling:
Pico bello
Naam:
H Hubregtse
Datum:
2018-12-13
Score:
Beoordeling:
Bijzonder vriendelijk , begripvol en snel.
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-12-09
Score:
Beoordeling:
Zeer vlotte levering, goede communicatie.
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-12-08
Score:
Beoordeling:
Onze ervaring met dit bedrijf is zeer positief. De bestelde badstoffen pyjama's zijn van een goede degelijke kwaliteit. We hopen hier ook weer jarenlang mee te kunnen doen. Alles werd netjes op tijd geleverd.
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-12-08
Score:
Beoordeling:
Snelle en net ingepakte levering. Leuk dat er een persoonlijk kaartje bij zat.
Naam:
A van der Heijden
Datum:
2018-12-08
Score:
Beoordeling:
Goed en snel
Naam:
Bert van Dam
Datum:
2018-12-07
Score:
Beoordeling:
prima bedrijf
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-12-07
Score:
Beoordeling:
helemaal prima!
Naam:
pim van iterson
Datum:
2018-12-04
Score:
Beoordeling:
mijn eerste ervaring is positief. Zeer snelle levering van juiste artikelen
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-11-29
Score:
Beoordeling:
alles is vlot en netjes geleverd
Naam:
Roy
Datum:
2018-11-29
Score:
Beoordeling:
Goede website, goed assortiment en prima kwaliteit. Vlotte verzending en goed verpakt.
Naam:
Hans Mulder
Datum:
2018-11-25
Score:
Beoordeling:
Goede ervaring qua advisering. Op basis van de website (te) hoge verwachtingen wat betreft de uitgebreidheid van het assortiment in de winkel. Eerste indruk in de winkel was: zijn we hier wel op het goede adres? Besef achteraf wel dat website en winkel twee van elkaar losstaande gegevens zijn. Maar toch... We zijn goed geholpen en uiteindelijk kunnen we stellen dat we geslaagd zijn - meer dan dat - waarvoor we kwamen.
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-11-17
Score:
Beoordeling:
snel en goed geleverd
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-11-17
Score:
Beoordeling:
Efficiënt en volgens bestelling geregeld
Naam:
Kalter
Datum:
2018-11-16
Score:
Beoordeling:
Besteld product beviel niet. Verkeerde keus gemaakt. Teruggestuurd en omgeruild voor een ander product. Alles binnen een paar dagen volledig naar wens afgehandeld. Prima!
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-11-09
Score:
Beoordeling:
tevreden
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-11-09
Score:
Beoordeling:
PRIMA BEDRIJF
Naam:
Alie
Datum:
2018-11-05
Score:
Beoordeling:
Gemakkelijk bestellen, snelle beantwoording van een vraag, en snelle verzending. Ik ben zeer tevreden, prima
Naam:
Aad Jonkvorst
Datum:
2018-11-03
Score:
Beoordeling:
Een heel prettige website. Aanbevolen om eens naar de winkel te gaan. Mooi gelegen in het centrum en sfeervol ingericht. Je voelt je echt te gast. Er wordt op je afgestemd.
Naam:
S.G.H. Lapre
Datum:
2018-11-03
Score:
Beoordeling:
Zeer service vriendelijk bedrijf met kwaliteits producten
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-11-01
Score:
Beoordeling:
Nog nooit eerder iets gekocht / besteld via internet bij Piet Koopmans, maar zeer tevreden !! Een snelle service en mooie kwaliteit kleding .
Naam:
L Rouschop
Datum:
2018-11-01
Score:
Beoordeling:
Zeer snelle levering, perfecte maat en zeer mooie kwaliteit, voor kerst meteen weer ‘n mooie pyama bestellen! Mijn mannetje is er helemaal blij mee
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-10-31
Score:
Beoordeling:
Goede communicatie via internet
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-10-22
Score:
Beoordeling:
Vlot en netjes afgeleverd. Juiste kwaliteit.
Naam:
Tiem Eenkhoorn
Datum:
2018-10-21
Score:
Beoordeling:
goed
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-10-17
Score:
Beoordeling:
Snelle levering, goed product!
Naam:
Frank
Datum:
2018-10-15
Score:
Beoordeling:
Goed
Naam:
Pierre van Laere
Datum:
2018-10-15
Score:
Beoordeling:
Snelle en eerlijke afhandeling
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-10-11
Score:
Beoordeling:
Na de bestelde procten ontvangen te hebben besloten wij om een dagje naar Meppel te gaan.Wat een verademing! Wat mis ik dit soort winkels! Ik kan het iedereen aanraden, Fantastische ontvangst, service en de kwaliteit van de producten.
Naam:
Bert Lorje
Datum:
2018-09-30
Score:
Beoordeling:
Snel en efficiënt.
Naam:
Jan huisman
Datum:
2018-09-30
Score:
Beoordeling:
Kwaliteit en goede service
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-09-03
Score:
Beoordeling:
Uitstekend, snelle service, kwaliteit.
Naam:
Anneke Buitenhuis
Datum:
2018-09-03
Score:
Beoordeling:
Snelle levering en zeer duidelijke omschrijvingen bij artikelen.
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-09-02
Score:
Beoordeling:
Zeer goede ervaring. Goede service.
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-09-02
Score:
Beoordeling:
Zeer prettig, erg klantvriendelijk!
Naam:
G orlandi
Datum:
2018-09-02
Score:
Beoordeling:
Prima product en snelle levering
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-08-24
Score:
Beoordeling:
Geweldig. Hulpvaardigheid was HOOG.
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-08-24
Score:
Beoordeling:
Een misverstand werd supersnel verholpen. Afgaande op de foto's op de site bestelde ik twee petten met zonneklep. Die werden vlot geleverd. Maar op meer punten was de pasvorm totaal niet geschikt. Na retourneren (met helder aangegeven wat het probleem was en wat ik had bedoeld) ontving ik bijna per kerende post precies wat ik bedoelde. Goede service zonder kapsones.
Naam:
Christiaan Costrop
Datum:
2018-08-14
Score:
Beoordeling:
Ik heb met dit bedrijf een uitstekende ervaring! Een aanrader voor iedereen!
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-08-10
Score:
Beoordeling:
heej goei service ,leveringen gebeuren vlot en snel, had een fout gemaakt bij een bestelling dezewerd door hen opgemerkt en zij hebben mij gecontacteerd,zeer vriendelijk aan de telefoon,en de levering werd gewoon zonder problemen gewijzigd zonder extra kost hierdoot
Naam:
P.F. Rutten
Datum:
2018-08-10
Score:
Beoordeling:
Dit was de eerste bestelling en alles is naar wens verlopen.
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-08-10
Score:
Beoordeling:
prettig, zakelijk en een vlotte afhandeling van mijn bestelling. product was zoals op de website getoond.
Naam:
Barry van Gemerden
Datum:
2018-08-01
Score:
Beoordeling:
Vriendelijke behandeld, gezellig ingerichte winkel.
Naam:
Nicolien Kloezen
Datum:
2018-07-31
Score:
Beoordeling:
Kundig. Straalt vertrouwen uit. Zeer hulpvaardig.
Naam:
Christiaan Costrop
Datum:
2018-07-27
Score:
Beoordeling:
Ik ben heel tevreden over de dienstverlening van dit bedrijf! Vlotte en snelle levering van de juiste artikelen...
Naam:
Ina
Datum:
2018-07-23
Score:
Beoordeling:
Prima zaak. Snel. Klantvriendelijk. Denken met je mee.
Naam:
Peter
Datum:
2018-07-20
Score:
Beoordeling:
Prima snelle levering, goede kwaliteit van het product, goede informatie voorziening
Naam:
sabine van der biest
Datum:
2018-07-05
Score:
Beoordeling:
Alles was top, snelle levering, geen problemen met terugzending en wisselen van twee items omdat die wat smal waren. Daarover telefonisch contact gehad en alles verliep supervlot.
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-07-05
Score:
Beoordeling:
Keurig verzorgt, zelfs na een foute levering een vlotte afhandeling om dit te corrigeren
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-07-05
Score:
Beoordeling:
prima, goede service
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-07-05
Score:
Beoordeling:
Supersnelle levering en net zo'n snelle afhandeling van de retourzending.
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-07-04
Score:
Beoordeling:
Prettig zaken te doen
Naam:
Frits C.G.L
Datum:
2018-06-29
Score:
Beoordeling:
Prauw 15, 3904 ZT Veenendaal E-mail: laurensfrits@xmsnet.nl persoonlijke en vriendelijke maar vooral vakkundige bediening. Wij kregen uitermate goede adviezen bij de aankoop van Herenkleding voor stomapatiënten. De problemen waarmee wij in de praktijk te maken kregen zijn voor ons nu verleden tijd
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-06-17
Score:
Beoordeling:
Goed, dit was onze eerste bestelling
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-06-12
Score:
Beoordeling:
Vlotte afhandeling en zeer goed geholpen aan de telefoon.
Naam:
L. Grooters
Datum:
2018-06-10
Score:
Beoordeling:
Prima kwaliteit. Snelle levering.
Naam:
LHvA
Datum:
2018-06-10
Score:
Beoordeling:
Prima service, nemen contact op als ze denken dat iets niet klopt. Goede kwaliteit.
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-06-09
Score:
Beoordeling:
Prima kleding , snelle levering.
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-06-09
Score:
Beoordeling:
Prettig contact, coulant
Naam:
Wout van der Wal
Datum:
2018-06-09
Score:
Beoordeling:
Snelle levering
Naam:
vos
Datum:
2018-06-09
Score:
Beoordeling:
geweldige service toen ik zei dat de broek voor vaderdag was werd hij ook noh ingepakt verzorgd super kwaliteit
Naam:
JanAnoniem
Datum:
2018-05-25
Score:
Beoordeling:
Goede ervaring, snelle levering, mooie kleding, prima service en advies.
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-05-25
Score:
Beoordeling:
Fijn dat men hier kleding kan kopen voor rolstoelgebruikers. Snelle en persoonlijke afhandeling.
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-05-22
Score:
Beoordeling:
Deskundig en administratie op orde, zodat ik gemakkelijk telefonisch de goede maat en taillewijdte kon stellen. De volgende dag in huis.
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-05-21
Score:
Beoordeling:
Bovenmatig goed. Excelente nazorg en aandacht
Naam:
Marij Janssen
Datum:
2018-05-10
Score:
Beoordeling:
Snelle levering en correcte afhandeling van de bestelling
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-05-10
Score:
Beoordeling:
een aantal malen al wat besteld, loopt als een trein, alles klopt en wordt snel geleverd.
Naam:
H de vries
Datum:
2018-05-06
Score:
Beoordeling:
We hebben een hele goede eerste ervaring met piet koopmans en het zal zekers niet bij 1 bezoekje blijven we zijn fijn geholpen en zijn goed geslaagt
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-04-27
Score:
Beoordeling:
Attente “ouderwets” goede service!
Naam:
Janssen ten Haaf
Datum:
2018-04-24
Score:
Beoordeling:
Zeer goed
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-04-23
Score:
Beoordeling:
De kennismaking beviel goed, wat we zochten vonden we op uw website. Bij ontvangst bleek de broek precies goed te zijn, behalve de lengte, maar dat euvel komt bij elke broek voor, gelukkig is het kortermaken een fluitje van een cent. De bestelling werd vlot geleverd, geen overbodige verpakking. Prima. Wij komen terug.
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-04-05
Score:
Beoordeling:
Zie onder
Naam:
Jaime
Datum:
2018-04-03
Score:
Beoordeling:
Eerst telefonisch contact gehad, werd goed en vriendelijk geholpen en goed naar mij geluisterd. Levering was snel. Na de levering wou ik een broek ruilen en dat is ook heel goed, snel en vriendelijk afgewikkeld! Zeer tevreden en zal daar weer broeken voor mijn vader bestellen!
Naam:
Leo van Hemert
Datum:
2018-04-03
Score:
Beoordeling:
Broeken besteld voor mijn zoon ,deze waren goed aan de maat ,ik heb dus geen ervaring met aankopen terug sturen. Wel ging er iets mis met de betaling , ik belde direct en het probleem werd op een nette en goede manier verholpen. Geen problemen dus ,en ik kan Piet van harte aanbevelen voor iedereen.
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-04-03
Score:
Beoordeling:
Heldere site. De bestelling compleet en op tijd ontvangen.
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-03-22
Score:
Beoordeling:
snel en correct verzonden
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-03-17
Score:
Beoordeling:
uitstekend
Naam:
J.Slinkert
Datum:
2018-03-16
Score:
Beoordeling:
Snelle service, prima verpakt, goed product.
Naam:
H. Herber
Datum:
2018-03-15
Score:
Beoordeling:
Een en al positiviteit, voor de flanellen herenpyjama die we kochten!
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-03-15
Score:
Beoordeling:
goed
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-03-05
Score:
Beoordeling:
Ik heb een col besteld en die is snel geleverd.
Naam:
René de Kruyf
Datum:
2018-03-05
Score:
Beoordeling:
Prima
Naam:
Greetje Heijmans
Datum:
2018-03-05
Score:
Beoordeling:
Twee herennachthemden besteld; ik ken geen enkele winkel hier in de buurt waar ze die nog leveren. Anders had ik niet online gekocht.
Naam:
Dick Bos
Datum:
2018-03-05
Score:
Beoordeling:
Zowel via de website als via mail prima contact.
Naam:
Pieter
Datum:
2018-02-12
Score:
Beoordeling:
Prima service, heel snel met kosteloos omruilen wegens te kleine maat.
Naam:
Auke P.
Datum:
2018-02-12
Score:
Beoordeling:
Prima productinformatie, snelle afhandeling en solide verpakking
Naam:
van den Bleek
Datum:
2018-02-12
Score:
Beoordeling:
niets dan lof voor de snelle service en de terugbel reactie
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-02-12
Score:
Beoordeling:
heel vriendelijke ontvangst
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-02-12
Score:
Beoordeling:
Het is altijd plezierig om iets bij u te bestellen! Zeer snelle levering ook . Helaas zijn de Broeken door omstandigheden nog niet eens gepast .
Naam:
A Noordsij
Datum:
2018-02-11
Score:
Beoordeling:
Goede kleding, speciaal i.v.m. mijn specifieke lichamelijke problemen, wordt snel en correct geleverd.
Naam:
Robson
Datum:
2018-02-11
Score:
Beoordeling:
Prima. Precies gekregen wat ik besteld had.
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-02-03
Score:
Beoordeling:
Prima ervaringen. Via de mail heel erg meegedacht over pantalons voor mijn vader. 4 pantalons opgestuurd in 2 maten zodat ik alles kon doorpassen . Zelfs de retourkosten hoefde ik niet te betalen.
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-02-02
Score:
Beoordeling:
Producten gekocht in de maat die ik niet kon krijgen bij reguliere modezaken, want ik heb lengtemaat nodig. Levering was snel (na 2 dagen in huis) hoewel dat niet echt nodig was. Producten klopten met wat ik bestelde, en duidelijke retourinformatie meegeleverd, voor mij niet nodig.
Naam:
Van Dyck Pat
Datum:
2018-02-02
Score:
Beoordeling:
Reeds 4 broeken met elastische taille besteld voor mijn vader die rolstoel patiënt is en hulpbehoevend, degelijke mooie broeken. Mijn vader draagt graag mooie kleding en geen slobber training broeken. Piet Koopmans heeft mooie broeken voor mensen in een rolstoel, gekleed en makkelijk om aan te doen. Degelijke stoffen. De broeken die verkocht worden in België in de zorgwinkel zijn niet te vergelijken met deze kwaliteitsbroeken.
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-02-01
Score:
Beoordeling:
Snelle levering. Prima kwaliteit.
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-02-01
Score:
Beoordeling:
Top. Goed geregeld allemaal.
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-01-29
Score:
Beoordeling:
Prima service en goede spullen
Naam:
Bert van Schaik
Datum:
2018-01-10
Score:
Beoordeling:
Handige website, goed assortiment
Naam:
Frank Roozekrans
Datum:
2018-01-10
Score:
Beoordeling:
Vlotte levering
Naam:
Mike
Datum:
2018-01-10
Score:
Beoordeling:
Goed.
Naam:
Alfred van As
Datum:
2018-01-04
Score:
Beoordeling:
Superveel keuze
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-12-30
Score:
Beoordeling:
de eerste keer maar voor herhaling vatbaar
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-12-30
Score:
Beoordeling:
Vlotte accurate service en levering
Naam:
Marij Janssen-Beckers
Datum:
2017-12-30
Score:
Beoordeling:
Zeer correcte afhandeling van bestelling en retourneren/ruilen
Naam:
M. De Willigen
Datum:
2017-12-29
Score:
Beoordeling:
Prima ervaring. Duidelijke site en prettige en correcte afhandeling.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-12-29
Score:
Beoordeling:
Snelle levering en mooi ingepakt voor kerst! Helaas voldeed de stof van de badjas niet aan de verwachting voor wie het kerstkado bestemd was. Dus vandaag heb ik het geretourneerd.
Naam:
Wim Vendetbos
Datum:
2017-12-29
Score:
Beoordeling:
Prima ervaringen met Herenmode Piet Koopmamd
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-12-29
Score:
Beoordeling:
eenmalig een vlinderstrik gekocjt
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-12-29
Score:
Beoordeling:
Keurig snel afgehandeld. Ook telefonisch vriendelijk te woord gestaan.Zijn erg tevreden.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-12-27
Score:
Beoordeling:
Super, ze doen wat ze zeggen. Ondanks dat het door mij bestelde artikel niet meer op voorraad was hebben ze hun uiterste best gedaan zodat ik toch een kado onder de kerstboom had liggen. Geweldig geregeld! Dankjewel.
Naam:
Lorette Vermeulen
Datum:
2017-12-04
Score:
Beoordeling:
Zeer goede ervaring, goede communicatie, uiterst tevreden
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-12-04
Score:
Beoordeling:
on line besteld, betaald en de juiste goederen ontvangen zonder problemen
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-12-03
Score:
Beoordeling:
Goede kwaliteit broek vlotte levering
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-12-03
Score:
Beoordeling:
Bij vragen goede telefonische ondersteuning.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-12-03
Score:
Beoordeling:
Herenbroeken met elastiek zijn moeilijk te vinden bij ons in België. Ik vond deze broeken van Piet Koopmans in webshop. Ze zijn goed van model en kwaliteit, nauwelijks te onderscheiden van een "echte" pantalon.De korte maat was ineens goed van lengte, geen gedoe meer met inkorten ! Heel blij met de aankoop.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-12-03
Score:
Beoordeling:
Prima service
Naam:
J Stokl
Datum:
2017-12-03
Score:
Beoordeling:
ronduit goed
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-11-26
Score:
Beoordeling:
Eerste kennismaking, erg positieve ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-11-23
Score:
Beoordeling:
Goed
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-11-09
Score:
Beoordeling:
Vlotte afhandeling van de bestelling.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-11-04
Score:
Beoordeling:
Prima !!
Naam:
Schulte Nordholt
Datum:
2017-10-31
Score:
Beoordeling:
Heel klantvriendelijk. Snelle levering. Aankoop kon gemakkelijk geruild worden. Zeer tevreden klant!
Naam:
J v/d Guchte
Datum:
2017-10-28
Score:
Beoordeling:
Aan de telefoon werd ik keurig netjes te woord gestaan en bij aan koop van de broeken werden deze netjes en snel bezorgd ik had dit bedrijf al veel eerder moeten vinden want het zijn super broeken voor mijn Oom van 99 jaar
Naam:
D Martijn
Datum:
2017-10-27
Score:
Beoordeling:
Heb hier 2 nachthemden besteld voor mijn man. Het feit dat ik mijn geld terug kon krijgen als het niet naar wens was vond ik erg prettig. De mails die ik kreeg van dit bedrijf vond ik vriendelijk. Er werd geen enkele druk opgelegd. Een zaak waar ik graag weer wat bestel.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-10-27
Score:
Beoordeling:
Fantastisch! Zeer behulpzaam en snelle levering!
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-10-27
Score:
Beoordeling:
Bestelling op tijd en correct uitgevoerd
Naam:
Norbert Poppe
Datum:
2017-10-27
Score:
Beoordeling:
Reeds twee maal kocht ik er een pet.
Naam:
Dick Krijt
Datum:
2017-10-19
Score:
Beoordeling:
Een snelle en correcte service.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-10-17
Score:
Beoordeling:
Omdat ik 1 pantalon in de buurt kon kopen, wist ik het merk en de goede maat. Kon toen, na telefonisch contact, de goede broeken bestelllen. Heb het adres doorgegeven aan het revalidatiecentrum en aan de zaak waar ik meestal kleding voor mijn man koop.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-10-12
Score:
Beoordeling:
goed assortiment. directe reactie op vragen. goede retourservice.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-10-11
Score:
Beoordeling:
Goed
Naam:
henk postmus
Datum:
2017-10-10
Score:
Beoordeling:
prima ervaring. grote keuze, breed assortiment voor mijn doelgroep.
Naam:
Anoniem dit is dus niet annoniem!!!!!!!!!!!
Datum:
2017-10-08
Score:
Beoordeling:
?
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-10-07
Score:
Beoordeling:
goede kwaliteit snelle afhandeling en bezorging
Naam:
P. Mentink
Datum:
2017-10-06
Score:
Beoordeling:
Bijzonder prettig geholpen bji mijn eerste bezoek
Naam:
Fam D. Wijlhuizen
Datum:
2017-10-05
Score:
Beoordeling:
vriendelijk en zeer kundig
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-10-03
Score:
Beoordeling:
Alleen web opdracht, dus geen verdere contact gehad.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-10-02
Score:
Beoordeling:
via e-mail een bestelling geplaatst, nadat wij uitvoerig waren voorgelicht over maten etc.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-09-17
Score:
Beoordeling:
zeer correct.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-09-16
Score:
Beoordeling:
Goed op mijn zoektocht naar broeken met elastische taille kwam ik hier uit.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-09-15
Score:
Beoordeling:
Goed product ,snelle levering
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-09-10
Score:
Beoordeling:
Kwaliteit en snelle levering
Naam:
Erik Weber
Datum:
2017-09-06
Score:
Beoordeling:
Een zeer prettig bedrijf met een goede service. Ik kreeg bij omruiling de goede maat al toe gestuurd voor dat zij mijn retourzending hadden ontvangen. Ook bij een vraag via mail werd deze zeer snel beantwoord en werd mij een goede tip gegeven om het probleem op te lossen. In een woord GEWELDIG.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-09-01
Score:
Beoordeling:
Snelle levering, keurige updates over de bestelling.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-09-01
Score:
Beoordeling:
Prima. Perfecte afhandeling. Vandaag besteld = morgen in huis! Doen wat ze beloven.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-09-01
Score:
Beoordeling:
Perfect. Snelle levering.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-08-26
Score:
Beoordeling:
Colbert besteld dat er (nog niet) was. Zodra het binnenkwam, kreeg ik het aangeboden tegen de kortingsprijs.
Naam:
Frans Hanssen
Datum:
2017-08-19
Score:
Beoordeling:
Mooie produkten, correcte snelle levering. Niet altijd goedkoop, maar dan heb je ook wat.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-08-11
Score:
Beoordeling:
Super service
Naam:
rene d.
Datum:
2017-08-10
Score:
Beoordeling:
correcte levering. was beter dan in mijn stoutste dromen...een aanrader!!!
Naam:
Ap van Winsen
Datum:
2017-08-05
Score:
Beoordeling:
Geweldig, de eerste broek die ik bestelde was te strak en te kort. Geen probleem, een grotere maat werd al gestuurd vóórdat de andere was teruggezonden. Top service.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-07-31
Score:
Beoordeling:
Snelle en goede levering. Mooie broek gekregen. Degene die niet pastte makkelijk terug kunnen sturen en meteen geld retour. Prima service. Jammer dat er van het type herenboerderij met elastiek en riemlussen geen andere kleuren verkrijgbaar zijn.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-07-31
Score:
Beoordeling:
Bij een nachthemd was een stuk van de naad los aan de mouw. Omdat het terug sturen betalend is, heb ik het zelf gemaakt. Maar ik ga niets meer bij jullie bestellen. Het andere nachthemd is ok.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-07-16
Score:
Beoordeling:
Positief, duidelijke website
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-07-12
Score:
Beoordeling:
Correcte en snelle service.
Naam:
Harry Smit MSc.
Datum:
2017-07-12
Score:
Beoordeling:
Uitstekende ervaring! Al meerdere keren kleding gekocht. Welwillende vriendelijke mensen en groot gevoel voor service.
Naam:
Bjm Particulier Rieken
Datum:
2017-07-12
Score:
Beoordeling:
Goed
Naam:
Ina
Datum:
2017-07-12
Score:
Beoordeling:
Snelle levering. Prachtig ingepakt voor vaderdag. Ruime keus.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-07-12
Score:
Beoordeling:
Ik draag al zo een jaar of 35 heren nachthemden en kreeg weer eens het signaal dat ze te versleten raken. In een algemene zoek opdracht vond ik deze site, omdat ik ook afbeeldingen en merk namen kon vinden kon ik op deze site uit de voeten.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-07-05
Score:
Beoordeling:
Snelle verzending, soepele communicatie - een aanrader!
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-07-01
Score:
Beoordeling:
Sinds mijn man een ander soort pantalon nodig heeft, ben ik terecht gekomen bij piet Koopmans. dit gaat prima.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-06-30
Score:
Beoordeling:
Prima webwinkel. Snelle levering
Naam:
J.W. Martens
Datum:
2017-06-29
Score:
Beoordeling:
Alleen maar lof! Klantgericht en
Naam:
Annie Keizer
Datum:
2017-06-29
Score:
Beoordeling:
Voor mijn vader van 98 is het niet meer mogelijk om naar de winkel te komen. Dus komt meneer Koopmans naar hém in het verzorgingshuis. Super service. Aanmeten én afleveren van de kleding zonder bijkomende kosten.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-06-29
Score:
Beoordeling:
Alles prima geregeld. Duidelijke site. Snelle levering. Goede service
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-06-23
Score:
Beoordeling:
Goede PR Snelle afhandeling Prijs/ kwaliteit verhouding goed
Naam:
kleijwegt
Datum:
2017-06-23
Score:
Beoordeling:
Zeer tevreden .
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-06-21
Score:
Beoordeling:
goede ervaring
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-06-21
Score:
Beoordeling:
Zeer snelle levering, makkelijk besteld en zeer mooie kwaliteit broeken
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-06-21
Score:
Beoordeling:
Prima!!!
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-06-12
Score:
Beoordeling:
nder problmen
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-06-05
Score:
Beoordeling:
bestelling goed verlopen,
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-06-01
Score:
Beoordeling:
Goede ervaring
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-06-01
Score:
Beoordeling:
bestelling vlot geleverd, geleverde voldeed ruimschoots.
Naam:
Frits
Datum:
2017-05-31
Score:
Beoordeling:
Het is uberhaupt prettig dat er bedrijven zijn die zich specialiseren in kleren voor mensen met een ongemak, een stoma in mijn geval. De gewenste artikelen, twee lange broeken, waren op voorraad en vrij vlot geleverd. De broeken waren passend en van goede kwaliteit. Een positieve ervaring, voor herhaling vatbaar.
Naam:
G.M. van Loon
Datum:
2017-05-29
Score:
Beoordeling:
Alleen maar leuke ervaringen. Ga zo door.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-05-27
Score:
Beoordeling:
Goed
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-05-26
Score:
Beoordeling:
Prima snelle levering
Naam:
Jouke de Boer
Datum:
2017-05-14
Score:
Beoordeling:
Een ruime keuze en een kwalitatief uitstekend assortiment.
Naam:
Jim Heinen
Datum:
2017-05-14
Score:
Beoordeling:
Geweldig
Naam:
Roy
Datum:
2017-05-14
Score:
Beoordeling:
Heldere Website, snelle levering
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-05-14
Score:
Beoordeling:
Geweldig service. Ik had een broek besteld die er niet meer was, ik kreeg een andere broek zelfde kleur maar die was duurder voor de zelfde prijs als de broek die er niet meer was. Top :)
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-05-14
Score:
Beoordeling:
Snel en correct geleverd !
Naam:
Hilde
Datum:
2017-05-14
Score:
Beoordeling:
Snel een efficiënte levering, gemakkelijk kiezen op de website; maten goed uitgelegd en weergegeven.
Naam:
Gertrude
Datum:
2017-05-02
Score:
Beoordeling:
Correct, snel geleverd en goede kwaliteit!
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-05-01
Score:
Beoordeling:
Goed
Naam:
A.Klaassens
Datum:
2017-05-01
Score:
Beoordeling:
Bijzonder snelle, correcte levering van de bestelling
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-04-26
Score:
Beoordeling:
Top, geen wanklank te melden
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-04-18
Score:
Beoordeling:
De ervaring is goed
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-04-15
Score:
Beoordeling:
Vlot en correct afgehandeld.
Naam:
Albert en Esther, Israel
Datum:
2017-04-07
Score:
Beoordeling:
Verleden jaar een aantal dingen gekocht. Hebben er in het land waar we wonen (Israel) en werken veel plezier van Kijken alweer rond op de website. Hopen DV deze zomer weer een bezoek te brengen aan de winkel.
Naam:
Rob van Gessele
Datum:
2017-04-07
Score:
Beoordeling:
Niet alleen bij het bezoek aan de winkel maar ook on-line fantastisch geholpen.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-03-29
Score:
Beoordeling:
Goede prijs/kwaliteitsverhouding
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-03-29
Score:
Beoordeling:
Ben zeer tevreden over dit bedrijf,zeer snelle en correcte levering.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-03-13
Score:
Beoordeling:
Goed, snel en gemakkelijk.
Naam:
M.T. Heemskerk
Datum:
2017-03-13
Score:
Beoordeling:
Prima
Naam:
Kees Onderstal
Datum:
2017-03-06
Score:
Beoordeling:
In een woord, geweldig
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-03-06
Score:
Beoordeling:
Prima
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-03-06
Score:
Beoordeling:
goed !
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-03-01
Score:
Beoordeling:
prima! snelle levering, ideale wijze van retourneren.
Naam:
Willem van Bommel
Datum:
2017-03-01
Score:
Beoordeling:
Duidelijke site, ruime keuze
Naam:
H.M. Drost
Datum:
2017-03-01
Score:
Beoordeling:
prima service, de ene dag besteld, andere dag in huis
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-03-01
Score:
Beoordeling:
de ervaring was verrassend goed.
Naam:
Jan
Datum:
2017-03-01
Score:
Beoordeling:
Zeer Goed
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-03-01
Score:
Beoordeling:
Goed bedrijf met mooie kleding en goede verzorging zowel het produkt en versturing.
Naam:
Denise
Datum:
2017-02-28
Score:
Beoordeling:
Goed op de hoogte gehouden en snelle levering! Helemaal top !
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-02-22
Score:
Beoordeling:
Ouderwets goede service !
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-02-16
Score:
Beoordeling:
Snel, vriendelijk en vakkundig geholpen door eigenaar van de zaak.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-02-11
Score:
Beoordeling:
Vlotte levering. Prettig telefoongesprek met hopelijk een passende broek voor mij. Goed advies
Naam:
Suzanne Rutten
Datum:
2017-02-10
Score:
Beoordeling:
Snelle levering, mooie handschoenen!
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-02-10
Score:
Beoordeling:
Prima
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-02-10
Score:
Beoordeling:
Prima, duidelijk, goede kwaliteit
Naam:
AAM Bloemen
Datum:
2017-02-08
Score:
Beoordeling:
Prima!
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-02-04
Score:
Beoordeling:
Mijn ervaring met jullie is erg goed en wel om de volgende reden, snelheid van leveren en kwaliteit goed.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-02-04
Score:
Beoordeling:
Prima. Vier pyama's maat 60 ontvangen in een, veel gebruikte, doos waar er wel 20 in zouden passen. Maakt slordige indruk. Dat doet Schulte veel beter.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-02-04
Score:
Beoordeling:
Zeer goed
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-02-04
Score:
Beoordeling:
Ik heb al een paar keer een bestelling geplaatst. Snelle levering ! Ben heel tevreden.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-01-30
Score:
Beoordeling:
Goede telefonische informatie gekregen.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-01-27
Score:
Beoordeling:
Zeer vlotte afhandeling en vriendelijke medewerkers die zeer hulpvaardig zijn!
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-01-25
Score:
Beoordeling:
prima
Naam:
v. Leeuwen
Datum:
2017-01-25
Score:
Beoordeling:
Alles prima in orde. Helaas zaten de handschoenen die ik bestelde voor mijn vriend niet helemaal lekker. Het terugsturen ging heel makkelijk. Ik zou hier zeker nog een keer bestellen.
Naam:
G. M. Poel
Datum:
2017-01-18
Score:
Beoordeling:
Prettige website, ruime keus en een meer dan vlotte levering
Naam:
Eduard van Groenestein
Datum:
2017-01-08
Score:
Beoordeling:
goede info t.a.v. het product, niet overrompelend,
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-01-07
Score:
Beoordeling:
Plezierig contact en altijd bereid naar een oplossing te zoeken
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-01-07
Score:
Beoordeling:
Goede info op de website en ook goede telefonische info. Ruime sortering v oor nachthemden voor heren.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-01-07
Score:
Beoordeling:
uitstekend
Naam:
O.W. Bosman
Datum:
2017-01-07
Score:
Beoordeling:
Eerste keer dat ik hier bestelde. Goede informatie op de website. Uitstekende kwaliteit producten.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-01-07
Score:
Beoordeling:
correct
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-12-30
Score:
Beoordeling:
Geen problemen
Naam:
John
Datum:
2016-12-25
Score:
Beoordeling:
TOP BEDRIJF !!!!
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-12-24
Score:
Beoordeling:
Zeer correcte en snelle levering. Ben heel tevreden over het product.
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-12-24
Score:
Beoordeling:
Supergoed en adequaat!
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-12-24
Score:
Beoordeling:
Goede kwaliteitsartikelen, een adequate en snelle levering, correct contact bij vragen over juiste levertijd zo kort voor Kerstmis. Als leuke verrassing de hartelijke groet van Christa in het pakketje. Een 10!
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-12-21
Score:
Beoordeling:
uitstekende informatie en service
Naam:
P.C.Limburg
Datum:
2016-12-20
Score:
Beoordeling:
Piet Koopmans Herenmode heeft goede informatie gegeven, ons goed geholpen bij de keuze en is zeer snel met het versturen van bestelde kleding
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-12-18
Score:
Beoordeling:
Uitstekende afhandeling van de bestelling, goede communicatie en levering. Veel dank.
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-12-17
Score:
Beoordeling:
Heel goed. Prima op de hoogte gebracht . Verzending. E.d. hele snelle service. Mooue kwslitrit produkt. Zeer tevreden
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-12-17
Score:
Beoordeling:
Perfecte service. kwaliteit perfect en snelle levering.
Naam:
T. van Dasselaar
Datum:
2016-12-14
Score:
Beoordeling:
Uitstekende service, duidelijke productbeschrijvingen, snelle levering. En ook bij vragen altijd bereikbaar en snelle reacties.
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-12-14
Score:
Beoordeling:
telefonisch informatie gevraagd over maat. Deze werd direct en zeer correct gegeven. Zelfs na de bestelling zijn de maten die ik meestuurde nogmaals gecontroleerd en telefonisch bevestigd.
Naam:
Johannes
Datum:
2016-12-13
Score:
Beoordeling:
Voor iedereen aan te bevelen. Strakke service . Een voorbeeld van een uitstekende webwinkel!!
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-12-12
Score:
Beoordeling:
Prima. In deze zaak voel je dat de klant koning is.
Naam:
P.J.G.bartels
Datum:
2016-12-05
Score:
Beoordeling:
Via via het adres doorgekregen. Kleine bestelling geplaatst welke snel en accuraat is uitgevoerd.
Naam:
Henny Muilwijk
Datum:
2016-12-05
Score:
Beoordeling:
Fijn contact met meedenkende mensen!
Naam:
Frits Roelofs
Datum:
2016-12-05
Score:
Beoordeling:
Ik ben erg blij met aangekochte nachthemden Maar tot mijn schrik zag ik dat mijn maten uit het assotiment Jammer hoogachtend Frits Roelofs
Naam:
knippenburg
Datum:
2016-12-04
Score:
Beoordeling:
zeer goed
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-12-04
Score:
Beoordeling:
Tevreden
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-12-04
Score:
Beoordeling:
uitstekend, snelle levering , product 100% OK
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-12-04
Score:
Beoordeling:
Prima en VRIENDELIJKE service die je niet overal meer tegenkomt. Integendeel.....
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-12-04
Score:
Beoordeling:
Goed net bedrijf
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-11-27
Score:
Beoordeling:
De eerste keer iets besteld en alles verliep heel snel en goed.
Naam:
BJ de Blok
Datum:
2016-11-26
Score:
Beoordeling:
Een prima bedrijf die voor mij goede kwaliteit levert
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-11-26
Score:
Beoordeling:
Bestelling prima afgehandeld. Twee opmerkingen: bij het afrekenen wordt gevraagd naar een kortingscode; deze blijkt niet te bestaan...... Afleveren bij een afhaalpunt (b.v. bij een Postnl afhaalpunt) blijkt niet mogelijk te zijn.
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-11-25
Score:
Beoordeling:
Zeer goed. Stipte en vlugge levering. Prima kwaliteit!
Naam:
M. Van Kalsbeek
Datum:
2016-11-25
Score:
Beoordeling:
Prima ervaring. Goede en snelle afhandeling van de bestelling. Ook telefonisch correcte beantwoording van vragen.
Naam:
J. Otten
Datum:
2016-11-25
Score:
Beoordeling:
snelle en correcte verzending
Naam:
E halma
Datum:
2016-11-25
Score:
Beoordeling:
2 keer wat besteld en dat was prima
Naam:
De Rycke Nick
Datum:
2016-11-25
Score:
Beoordeling:
Perfect
Naam:
Hans Houben
Datum:
2016-11-12
Score:
Beoordeling:
Duidelijke en prima service met een snelle levering, top.
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-11-12
Score:
Beoordeling:
Prima, precies zoals het hoort
Naam:
G.M. van Loon
Datum:
2016-11-12
Score:
Beoordeling:
prima kan niet beter
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-11-12
Score:
Beoordeling:
Eerste bestelling naar tevredenheid geleverd.
Naam:
Walter ( mijn voornaam mag wel maar mijn achternaam mag niet gebruikt worden.
Datum:
2016-11-09
Score:
Beoordeling:
Mooie website die makkelijk werkt. De respons op mijn schrijven via e-mail kwam snel en was uitermate netjes, beleefd, vriendelijk en informatief.
Naam:
Norbert Poppe
Datum:
2016-11-08
Score:
Beoordeling:
Het aangeboden gamma is zo volledig als men maar kan wensen. De levering is super-snel en de kwaliteit van de aankoop is perfect.
Naam:
Andries
Datum:
2016-11-08
Score:
Beoordeling:
Snelle en goede service.
Naam:
Els
Datum:
2016-10-30
Score:
Beoordeling:
Bij deze wil ik u hartelijk danken voor uw service. Fantastisch.
Naam:
C Janssen
Datum:
2016-10-30
Score:
Beoordeling:
vlotte en correcte bediening
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-10-25
Score:
Beoordeling:
Voor het eerst iets besteld
Naam:
nijenhuis
Datum:
2016-10-21
Score:
Beoordeling:
uit nostalgie een college shawl besteld. Heel erg snelle service, keurig verpakt, snel geleverd.
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-10-17
Score:
Beoordeling:
Doet wat het bedrijf beloofd. Prima in orde.
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-10-16
Score:
Beoordeling:
Duidelijke website, goede communicatie, snelle, correcte levering
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-10-15
Score:
Beoordeling:
Supergeode kwaliteit en snelle levering
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-10-14
Score:
Beoordeling:
Snelle en prima service!
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-10-14
Score:
Beoordeling:
Goede kwaliteit kleding voor een passende prijs. Snelle levering; de volgende dag al in huis.
Naam:
Corrie de Winter
Datum:
2016-10-14
Score:
Beoordeling:
We hebben zeer positieve ervaringen met Piet Koopmans.
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-10-05
Score:
Beoordeling:
Klantvriendelijke,geduldige benadering van de klanten.Vakkundig advies bij de keuze van de aanschaf van kleding.Indruk gebaseerd op bezoek aan de winkel.
Naam:
Piet Lempens
Datum:
2016-10-01
Score:
Beoordeling:
Mooie sortering in grote maten.
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-10-01
Score:
Beoordeling:
uitstekend
Naam:
Frank
Datum:
2016-10-01
Score:
Beoordeling:
Na het plaatsen van een online bestelling werd ik zeer goed op de hoogte gehouden van de levering, die bovendien zeer snel was. Toen bleek dat de bestelde pet te ruim zat kon het eenvoudig retour gezonden worden en had ik twee dagen later al een vervangende pet die perfect paste. Zeer goede service kortom!
Naam:
Jan Mesman
Datum:
2016-10-01
Score:
Beoordeling:
Prima verzorgt Uitstekende kwaliteit
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-10-01
Score:
Beoordeling:
Snelle bezorging. Kleding keurig verpakt.
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-08-30
Score:
Beoordeling:
Voor herhaling vatbaar!
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-08-26
Score:
Beoordeling:
Snelle levering en goed verpakt!
Naam:
Anoniemmarien
Datum:
2016-08-17
Score:
Beoordeling:
Super, snel en correct.
Naam:
H. Gobée
Datum:
2016-08-17
Score:
Beoordeling:
Ik heb 2 jeans met elastieken band gekocht
Naam:
Ben
Datum:
2016-08-10
Score:
Beoordeling:
Snelle levering, goede service. Aan te bevelen!!
Naam:
Corrie Schelling
Datum:
2016-08-09
Score:
Beoordeling:
Fijne service zowel telefonisch als per mail snel contact en goede adviezen. Ik kan dit bedrijf van Harte aanbevelen. Snelle levering en duidelijke instructies voor de retourzending. Fijn dat je van tevoren een label voor retourzending kunt printen en de kosten van de retourzending meteen on line kunt betalen zodat je de retourzending alleen maar hoeft af te geven op het postkantoor.
Naam:
Van Rompuy Rita
Datum:
2016-08-05
Score:
Beoordeling:
Perfect
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-07-28
Score:
Beoordeling:
Het gaat om een eerste kennismaking die goed is bevallen!
Naam:
jackknife
Datum:
2016-07-27
Score:
Beoordeling:
Plezierig. Vlotte levering.
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-07-26
Score:
Beoordeling:
overzichtelijk goede verpakking
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-07-26
Score:
Beoordeling:
zeer positief
Naam:
Jacob
Datum:
2016-07-23
Score:
Beoordeling:
Zoals altijd weer naar volle tevredenheid in de winkel geholpen en een mooie hoed gescoord.
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-07-15
Score:
Beoordeling:
Snelle bezorging en prima service
Naam:
J.B Tholen
Datum:
2016-07-13
Score:
Beoordeling:
100% tevreden over het product en de service. Kom zeker nog eens terug.
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-07-13
Score:
Beoordeling:
Goed
Naam:
Riekje Canters
Datum:
2016-07-03
Score:
Beoordeling:
prima!
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-06-29
Score:
Beoordeling:
raendsnellle levering, prima kleding.
Naam:
J.W. Martens
Datum:
2016-06-23
Score:
Beoordeling:
Prima website. Bij toeval ontdekt na het ingeven van een merk pyjama op internet.
Naam:
G.M. van Loon
Datum:
2016-06-22
Score:
Beoordeling:
Heel goed kan niet beter
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-06-22
Score:
Beoordeling:
Supersnelle levering!
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-06-22
Score:
Beoordeling:
Snelle levering. Heel klantvriendelijk. Denken met je mee.
Naam:
Andre van den akker
Datum:
2016-06-07
Score:
Beoordeling:
Goed product
Naam:
Paul Engels
Datum:
2016-05-28
Score:
Beoordeling:
De combinatie website en persoonlijke telefonische informatie gaf het gevoel of ik ter plekke goed geholpen werd.
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-05-20
Score:
Beoordeling:
Zeer tevreden
Naam:
T.J. Woortmeijer
Datum:
2016-05-11
Score:
Beoordeling:
Tot nu toe (mei 2016) heb ik een aantal keren diverse kledingstukken gekocht bij Piet Koopmans & Zn Herenmode. Wanneer ik vragen had en deze telefonisch of per email stelde, kreeg ik vlot en duidelijk antwoord.
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-05-04
Score:
Beoordeling:
Uitstekend
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-05-04
Score:
Beoordeling:
Speciaal voor de ouderen met stoma een nette broek met elastiek. Prettig om thuis bezorgd te krijgen.
Naam:
Fam Kooistra
Datum:
2016-04-24
Score:
Beoordeling:
Wij hebben al diverse malen kleding besteld (grote maten) en de service is uitstekend. Er wordt meegedacht, goed geïnformeerd en de bestellingen zijn er heel snel. Ook is retour zenden als het toch niet goed is geen probleem. Vooral het persoonlijke contact en de medewerking om de juiste kleding te vinden is in deze tijd écht een enorm pluspunt. Een aanrader met een VETTE A. Klanten uit Rijswijk
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-04-14
Score:
Beoordeling:
Erg goed.
Naam:
Familie Aarts
Datum:
2016-04-13
Score:
Beoordeling:
Ervaring met hele aankoopproces via de zeer overzichtelijke website
Naam:
Corine Faber
Datum:
2016-04-13
Score:
Beoordeling:
Snel en prima
Naam:
Peter
Datum:
2016-04-02
Score:
Beoordeling:
Uitgebreid assortiment herenkleding van goede kwaliteit, aantrekkelijk geprijsd, makkelijk via internet te bestellen, snelle levering.
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-03-30
Score:
Beoordeling:
Hoed gekocht per internet
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-03-24
Score:
Beoordeling:
Heel plezierige, efficiënte, deskundige service en goede kwaliteit.
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-03-23
Score:
Beoordeling:
Uitstekend !
Naam:
J.hoornweg
Datum:
2016-03-22
Score:
Beoordeling:
1e keer prima levering
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-03-20
Score:
Beoordeling:
Zeer prettig en betrouwbaar
Naam:
Th.Langedijk
Datum:
2016-03-15
Score:
Beoordeling:
Snel en. Correct
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-03-15
Score:
Beoordeling:
nachthemden gekocht
Naam:
M. Gielen
Datum:
2016-03-15
Score:
Beoordeling:
Het was een super service, snel en leuk verpakt. Wat verder een extra verrassing was dat het als cadeau was ingepakt, aangezien ik dat had aangegeven, toch een zeer welkom gebaar.
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-03-15
Score:
Beoordeling:
positief snelle nette levering goede communicatie
Naam:
P.Baltus
Datum:
2016-02-24
Score:
Beoordeling:
Uitstekende ervaring met de bestelling van een artikel.
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-02-24
Score:
Beoordeling:
zonder eerdere ervaring
Naam:
Brakenhoff
Datum:
2016-02-22
Score:
Beoordeling:
Het was mijn eerste bestelling .
Naam:
Chaebol
Datum:
2016-02-19
Score:
Beoordeling:
Zeer vriendelijk contact en prima dienstverlening
Naam:
Jim en Soraya
Datum:
2016-02-19
Score:
Beoordeling:
Zeer prettige service. Zeer service gericht. Gaat op zoek naar het product waar je naar op zoek bent. Nog echt ouderwetse service
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-02-16
Score:
Beoordeling:
Snelle reactie op gedane bestelling en correcte afwerking.
Naam:
René
Datum:
2016-02-13
Score:
Beoordeling:
Dit was mijn eerste ervaring en ik ben zeer tevreden
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-02-06
Score:
Beoordeling:
Een zaak waar je ook daadwerkelijk vindt wat je zoekt als man.
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-02-04
Score:
Beoordeling:
goed
Naam:
Dionys Hoevenaars
Datum:
2016-02-03
Score:
Beoordeling:
4 T-Shirts besteld en waren van hele goede kwaliteit. Binnen 24 thuis door de post afgeleverd... Gewoon super.
Naam:
John Vermulst
Datum:
2016-02-01
Score:
Beoordeling:
Goed
Naam:
Kees de Vries
Datum:
2016-01-26
Score:
Beoordeling:
het bestelde was ondanks de gemelde voorradigheid niet beschikbaar. Als alternatief werd een ten onrechte vermeende gelijk gekleurde bretel voorgesteld (rood ipv grijs) Hier moest ik corrigeren op kleur.
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-01-26
Score:
Beoordeling:
Na de term blackwatch ingetikt te hebben, kwam ik heel snel waar ik wezen moest. Een telefonische vraag werd adequaat beantwoord.
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-01-22
Score:
Beoordeling:
snelle levering.
Naam:
Inge
Datum:
2016-01-20
Score:
Beoordeling:
Super klantvriendelijk bedrijf! Ze hebben voor mij nagemeten welke maat ik zou moeten bestellen en omdat ze die maat niet in huis hadden, hebben ze het product eerst zelf bij de leverancier besteld. Blij mee!
Naam:
Lia Hendriks
Datum:
2016-01-20
Score:
Beoordeling:
Broeken met een elastische band besteld voor mijn vader. Perfecte pasvorm
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-01-19
Score:
Beoordeling:
Prima.
Naam:
Dirk Kanselaar
Datum:
2016-01-19
Score:
Beoordeling:
We hebben nog geen ervaring gehad met uw bedrijf ,maar alles is netjes afgehandeld .
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-01-09
Score:
Beoordeling:
Prettig en vlot.
Naam:
M.Canjels
Datum:
2016-01-08
Score:
Beoordeling:
Ik was zeer tevreden over Uw bedrijf en de afwikkeling van de bestelling.
Naam:
D.A. van Doesburg-Dirks
Datum:
2016-01-02
Score:
Beoordeling:
Ik heb online bij deze winkel een cadeau voor mijn vader gekocht. Het cadeau is zonder dat ik daar om vroeg ingepakt en er werd een handgeschreven kaartje bij gedaan, als dat geen service is!
Naam:
Anoniem
Datum:
2015-12-30
Score:
Beoordeling:
Professionele, snelle en goede service! Ook wanneer ik dacht dat mijn pakket verloren was geraakt bij Post.nl - wat uiteindelijk niet het geval bleek te zijn: het lag aan de drukte tijdens de feestperiode - hebben ze snel en correct gereageerd. Ik werd zeer goed geïnformeerd daar waar zij hier helemaal geen schuld in hadden. Top service!
Naam:
Kees
Datum:
2015-12-25
Score:
Beoordeling:
Uitstekende ervaring. Dit maak je niet veel meer mee!
Naam:
Anoniem
Datum:
2015-12-21
Score:
Beoordeling:
Goede site, duidelijk en snel en goed geleverd
Naam:
Anoniem
Datum:
2015-12-21
Score:
Beoordeling:
Was de eerste internetkennismaking met en bestelling bij deze modezaak. Servicegerichtheid en verdere afhandeling is uitstekend verlopen. Over de kwaliteit-prijsverhouding van de producten heb ik nog geen oordeel, maar heb daar zeker vertrouwen in.
Naam:
Anoniem
Datum:
2015-12-20
Score:
Beoordeling:
goede ervaring
Naam:
Anoniem
Datum:
2015-12-15
Score:
Beoordeling:
Prima!
Naam:
Marcel kok
Datum:
2015-12-12
Score:
Beoordeling:
Zeer klantgericht
Naam:
Anoniem
Datum:
2015-12-11
Score:
Beoordeling:
Goed bedrijf
Naam:
G. Drinkwaard
Datum:
2015-12-10
Score:
Beoordeling:
ik ben super tevreden over het verwerken en het snelle leveren van mijn bestelling
Naam:
Anoniem
Datum:
2015-12-10
Score:
Beoordeling:
telefonisch contact gehad voor ik bestelling plaatste werd netjes te woord gestaan met goed advies
Naam:
Peter van Weersch
Datum:
2015-12-10
Score:
Beoordeling:
Voor de eerste keer besteld via internet, en perfect geholpen
Naam:
Anoniem
Datum:
2015-12-10
Score:
Beoordeling:
Prima
Naam:
Anoniem
Datum:
2015-12-09
Score:
Beoordeling:
Prettige snelle exclusieve kleding
Naam:
Joke van Erkens van Oostenbrugge
Datum:
2015-12-02
Score:
Beoordeling:
Vriendelijk, klantgericht en kwaliteits producten
Naam:
Anoniem
Datum:
2015-11-30
Score:
Beoordeling:
eenmalig via de side besteld.
Naam:
J.J.Lindhout
Datum:
2015-11-27
Score:
Beoordeling:
Ook bij de internetwinkel blijft de persoonlijke behandeling in tact !!
Naam:
H.Dobber
Datum:
2015-11-27
Score:
Beoordeling:
Zeer goed
Naam:
Ron Siebelink
Datum:
2015-11-20
Score:
Beoordeling:
Snel en correct
Naam:
Anoniem
Datum:
2015-11-15
Score:
Beoordeling:
Goed. Eindelijk een pyama gevonden zonder hoog water en korte mouwen.
Naam:
Anoniem
Datum:
2015-11-10
Score:
Beoordeling:
Vandaag besteld en morgen in huis. Beter kan niet.
Naam:
Ans Vinken
Datum:
2015-11-07
Score:
Beoordeling:
Pas een bestelling geplaatst en nog nooit zo klantvriendelijk geholpen.
Naam:
Huub de Wert
Datum:
2015-11-02
Score:
Beoordeling:
Zeer goed
Naam:
jan kronemeijer
Datum:
2015-10-21
Score:
Beoordeling:
voor de eerste keer hebben wij per computer besteld. het is overzichtelijk en goed afgewerkt
Naam:
R.w. de Vriess
Datum:
2015-10-21
Score:
Beoordeling:
Niet veel over te zeggen gewoon goed
Naam:
Anoniem
Datum:
2015-10-13
Score:
Beoordeling:
Snelle levering & kwaliteitsvolle producten !
Naam:
S. ter Wal
Datum:
2015-10-05
Score:
Beoordeling:
Ik koop al jaren met name mijn overhemden bij deze winkel.
Naam:
Dhr. Zandink
Datum:
2015-09-29
Score:
Beoordeling:
Prettige ervaring!
Naam:
M. Rensel-van Dam
Datum:
2015-07-29
Score:
Beoordeling:
Bestelling van twee pyjamajasjes volgende dag al geleverd. Netjes verpakt en kwalitatief goed. Volgens Post nl. zouden ze tussen 15.00 en 17.00 uur met de pakketdienst bezorgd worden. Toen ik om 14.00 thuis kwam, lagen ze echter al in de niet af te sluiten buitenbrievenbus, waarschijnlijk met de gewone post bezorgd! Vind ik niet zonder risico. Ik maak het vaker mee dat Post nl afwijkt van wat zij zelf in de app aangeven.
Naam:
Paul van Helden
Datum:
2015-07-24
Score:
Beoordeling:
Sjouke, razendsnel geleverd netjes verpakt daar maak je vrienden mee. Paul
Naam:
D.J.Kisjes
Datum:
2015-07-24
Score:
Beoordeling:
Via de Google bij jullie terecht gekomen voor een opvouwbare pet.Een ruim assortiment en een snelle verzend service.Dank jullie wel.
Naam:
B. Nijdeken
Datum:
2015-06-18
Score:
Beoordeling:
Beste Sjouke Koopmans, Graag lever ik een bijdrage aan jullie gastenboek. Dit was onze eerste bestelling via een webwinkel. Verrast door de zorgvuldige, vriendelijke en vlotte werkwijze. De bestelling is al binnen en de betaling ligt in de postbus. Nogmaals hartelijk dank en met vriendelijke groet, Ben Nijdeken
Naam:
Gerard Claassen
Datum:
2015-06-17
Score:
Beoordeling:
Via internet terecht gekomen bij Piet Koopmans voor een jeans met elastische band. De winkel in Meppel bezocht en als koning behandeld. Op prettige wijze en met een goed oor geholpen. Uitgebreide sortering en maten van jeans en pantalons met elastische band. Broeken werden op lengte afgespeld, gratis op lengte gemaakt en met Postnl binnen 2 dagen naar mijn huis verstuurd. Top!! Verder een uitgebreide sortering en merken herenkleding, dat me verleid heeft tot aankoop van extra kleding onder het genot van een kopje koffie voor mij en mijn vrouw.
Naam:
M.J.Pouw
Datum:
2015-06-11
Score:
Beoordeling:
Bedankt voor meedenken en snelle service. Vriendelijke groet Marjan Pouw-Wolf
Naam:
A. Tieleman
Datum:
2015-05-01
Score:
Beoordeling:
Goedenavond, Bedankt voor uw zeer klantvriendelijke houding. Zowel mijn man als schoonvader hebben een passende broek nu. Met vriendelijke groet A. Tieleman
Naam:
Mevrouw Bleijdenberg
Datum:
2015-04-30
Score:
Beoordeling:
Beste heer Koopmans, Ik heb het pakketje ontvangen! Hartelijk dank voor de snelle levering en het inpakken! De betaling heb ik zojuist voldaan! Mvg, Mevrouw Bleijenberg
Naam:
Jan Mesman
Datum:
2015-04-30
Score:
Beoordeling:
Niet alleen "ouderwetse" service, maar dito kwaliteit. Dát is prettig winkelen.
Naam:
C. Eggink
Datum:
2015-04-25
Score:
Beoordeling:
Broeken ontvangen en ze zijn perfect. Hartelijk dank voor jullie meedenken! C. Eggink
Naam:
Dhr. Bont
Datum:
2015-04-11
Score:
Beoordeling:
Bedankt voor de bestelling,alles is goed aangekomen.
Naam:
bart schmitt
Datum:
2015-03-31
Score:
Beoordeling:
Hartelijk dank meneer Piet. Mijn bestelling was er supersnel en u had de maat goed ingeschat. Dank u wel. Gr.Bart Schmitt
Naam:
Anja Tieleman
Datum:
2015-03-20
Score:
Beoordeling:
Op uw site terechtgekomen voor een jeans met elastische band voor mijn man. Na een hersenbloeding is hij linkszijdig verlamd geraakt waardoor het dragen van een normale jeans nauwelijks te doen is. Hierdoor draagt hij vaak joggingbroeken. Op uw site, en met uw telefonische hulp en adviezen, een jeans besteld. De volgende dag al in huis. Werkelijk PERFECT !!! En zeer klantvriendelijk geholpen. We bestellen gauw nog een andere kleur bij. Compliment voor uw klantvriendelijke houding Met vriendelijke groeten, Anja Tieleman
Naam:
Eyso Zanstra
Datum:
2015-03-19
Score:
Beoordeling:
Snelle levering, alles prima in orde
Naam:
Ella Ran
Datum:
2015-03-16
Score:
Beoordeling:
Fijn om op zo een manier te kunnen bestellen. Op donderdagavond besteld, zou verzonden worden als de betaling binnen was. Doe ik via een papieren overschrijving, maar op zaterdagochtend had ik mijn bestelling al in huis, zonder dat de bank het geld al had overgemaakt. Zag er keurig uit. Dikke pluim.
Naam:
Jim Heinen
Datum:
2015-03-14
Score:
Beoordeling:
Beste Familie Koopmans, In februari moest mijn blaas worden verwijderd vanwege blaaskanker en na uit het ziekenhuis te zijn ontslagen ben ik tijdens het herstel process op zoek gegaan naar passende kleding omdat ik er achter kwam dat alles wat ik bezit bijna niet meer gedragen kon worden. Vandaag dan ook maar naar Meppel gereden en was zeer prettig verrast dat ik een ruime sortering of stoma kleding mee kon terugnemen wat zondermeer zal bijdragen aan een makkelijke acceptatie van mijn huidige situatie. Rest mij u nog te danken voor de uitstekende service en adviezen die ik vandaag mocht ontvangen. Heel erg bedankt en ik zal zeker uw adres uitdragen naar lotgevallen die verder moeten met een stoma voor de rest van hun leven. Met vriendelijke groet, Berkel Enschot, Jim Heinen
Naam:
E. Jansen
Datum:
2015-03-05
Score:
Beoordeling:
Geachte heer/mevrouw, Goede middag. Ik heb bij u een aankoop gedaan via internet. Een Schiesser heren pyjama. Ik heb hem zojuist ontvangen. Ben zéér tevreden met mijn aankoop. Ik had nooit eerder iets bij u besteld. Ben bij toeval, en op zoek naar een pyjama, op internet op uw winkel gestuit. Dank voor de keurig nette afhandeling en wellicht, als ik iets nodig heb kom ik zeker weer bij u terecht. Fijne werkdag. Met vriendelijke groeten, E. Jansen, Arnhem.
Naam:
G. Drinkwaard
Datum:
2015-02-18
Score:
Beoordeling:
Heb via de website een Spaanse Basque ( Alpino pet ) besteld en binnen drie dagen had ik hem in huis, ben dan ook zeer tevreden over jullie systeem
Naam:
Riekje
Datum:
2015-02-12
Score:
Beoordeling:
Het pakketje in goede orde ontvangen. Jammer dat niet alles paste. Het retour zenden en een vervangend/groter artikel bestellen ging zonder moeite. Heel fijn dat ik via de e-mail in kennis werd gesteld dat een bepaald artikel niet geleverd kon worden en dat er meerdere alternatieven aangeboden werden. Het geld van het retour gezonden artikel stond binnen de kortste keren op mijn bankrekening! Fijn dat er een webshop is met grote maten. Ik zal jullie zeker aanbevelen aan mensen die ook op zoek zijn naar grote maten kleding!!
Naam:
M. Molema
Datum:
2015-01-23
Score:
Beoordeling:
Pakketje goed ontvangen en tevreden met het artikel. Vriendelijke groet, M. Molema
Naam:
B. Peterse
Datum:
2015-01-15
Score:
Beoordeling:
Geachte heer Koopmans, ik heb mijn pyjama ontvangen. Super snel en ik moet zeggen dat hij prima zit. Voelt ook lekker zacht aan. Helemaal Top. vr. groeten, Bert Peterse.
Naam:
A.R. Wiercx
Datum:
2015-01-14
Score:
Beoordeling:
Bedankt voor de snelle en correcte levering van de college-sjaal. Mijn man is er reuze blij mee!
Naam:
B. Billiau, België
Datum:
2015-01-13
Score:
Beoordeling:
Ten eerste was de webwinkel Piet Koopmans de enige waar ik het product vond, nl. autohandschoenen-mitaines. Ten tweede ontving ik de handschoenen heel snel, binnen de 2 dagen. Ten derde kon ik de handschoenen zonder probleem retour zenden toen bleek dat ik de verkeerde maat had besteld. Een klantenservice die zeldzaam is geworden! Hartelijk dank.
Naam:
Johnny Haesen
Datum:
2015-01-13
Score:
Beoordeling:
Hartelijk dank voor de snelle afwikkeling van mijn bestelling. Als ik iets nodig heb vanuit uw webwinkel, zal ik uw producten wederom kopen. Ik zal uw herenmode bij vrienden en familie aanbevelen.
Naam:
RJ vd Braak
Datum:
2015-01-03
Score:
Beoordeling:
Bretels op 31 december 2014 besteld en nu (3 jan) al binnen! Een aangename verrassing. Ze zitten perfect en ik zal deze winkel dan ook bij vrienden aanraden.
Naam:
D.M. Bodde
Datum:
2014-12-30
Score:
Beoordeling:
Chapeau!! Graag wil ik u complementeren met de gang van zaken betreffende mijn internet-bestelling. Bestelling doen zeer duidelijk de voorwaarden zijn duidelijk en concreet. Tevens mijn complimenten voor de snelle service, binnen een dag was de prachtige college sjaal (kerstcadeau voor mijn partner) binnen. Hij is er zeer tevreden en heel blij mee.
Naam:
Corry Stam-Timmerman
Datum:
2014-12-24
Score:
Beoordeling:
De spijkerbroek voor mijn man (rolstoelafhankelijk) is aangekomen en paste prima! Goede pasvorm, elastiek in de taille en snelle verzending. We zullen in de toekomst vast nog