Klant ervaringen Piet Koopmans

Naam:
Christiaan Costrop
Datum:
2018-08-14
Score:
Beoordeling:
Ik heb met dit bedrijf een uitstekende ervaring! Een aanrader voor iedereen!
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-08-10
Score:
Beoordeling:
heej goei service ,leveringen gebeuren vlot en snel, had een fout gemaakt bij een bestelling dezewerd door hen opgemerkt en zij hebben mij gecontacteerd,zeer vriendelijk aan de telefoon,en de levering werd gewoon zonder problemen gewijzigd zonder extra kost hierdoot
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-08-10
Score:
Beoordeling:
prettig, zakelijk en een vlotte afhandeling van mijn bestelling. product was zoals op de website getoond.
Naam:
P.F. Rutten
Datum:
2018-08-10
Score:
Beoordeling:
Dit was de eerste bestelling en alles is naar wens verlopen.
Naam:
Barry van Gemerden
Datum:
2018-08-01
Score:
Beoordeling:
Vriendelijke behandeld, gezellig ingerichte winkel.
Naam:
Nicolien Kloezen
Datum:
2018-07-31
Score:
Beoordeling:
Kundig. Straalt vertrouwen uit. Zeer hulpvaardig.
Naam:
Christiaan Costrop
Datum:
2018-07-27
Score:
Beoordeling:
Ik ben heel tevreden over de dienstverlening van dit bedrijf! Vlotte en snelle levering van de juiste artikelen...
Naam:
Ina
Datum:
2018-07-23
Score:
Beoordeling:
Prima zaak. Snel. Klantvriendelijk. Denken met je mee.
Naam:
Peter
Datum:
2018-07-20
Score:
Beoordeling:
Prima snelle levering, goede kwaliteit van het product, goede informatie voorziening
Naam:
sabine van der biest
Datum:
2018-07-05
Score:
Beoordeling:
Alles was top, snelle levering, geen problemen met terugzending en wisselen van twee items omdat die wat smal waren. Daarover telefonisch contact gehad en alles verliep supervlot.
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-07-05
Score:
Beoordeling:
Keurig verzorgt, zelfs na een foute levering een vlotte afhandeling om dit te corrigeren
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-07-05
Score:
Beoordeling:
prima, goede service
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-07-05
Score:
Beoordeling:
Supersnelle levering en net zo'n snelle afhandeling van de retourzending.
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-07-04
Score:
Beoordeling:
Prettig zaken te doen
Naam:
Frits C.G.L
Datum:
2018-06-29
Score:
Beoordeling:
Prauw 15, 3904 ZT Veenendaal E-mail: laurensfrits@xmsnet.nl persoonlijke en vriendelijke maar vooral vakkundige bediening. Wij kregen uitermate goede adviezen bij de aankoop van Herenkleding voor stomapatiënten. De problemen waarmee wij in de praktijk te maken kregen zijn voor ons nu verleden tijd
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-06-17
Score:
Beoordeling:
Goed, dit was onze eerste bestelling
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-06-12
Score:
Beoordeling:
Vlotte afhandeling en zeer goed geholpen aan de telefoon.
Naam:
L. Grooters
Datum:
2018-06-10
Score:
Beoordeling:
Prima kwaliteit. Snelle levering.
Naam:
LHvA
Datum:
2018-06-10
Score:
Beoordeling:
Prima service, nemen contact op als ze denken dat iets niet klopt. Goede kwaliteit.
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-06-09
Score:
Beoordeling:
Prettig contact, coulant
Naam:
Wout van der Wal
Datum:
2018-06-09
Score:
Beoordeling:
Snelle levering
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-06-09
Score:
Beoordeling:
Prima kleding , snelle levering.
Naam:
vos
Datum:
2018-06-09
Score:
Beoordeling:
geweldige service toen ik zei dat de broek voor vaderdag was werd hij ook noh ingepakt verzorgd super kwaliteit
Naam:
JanAnoniem
Datum:
2018-05-25
Score:
Beoordeling:
Goede ervaring, snelle levering, mooie kleding, prima service en advies.
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-05-25
Score:
Beoordeling:
Fijn dat men hier kleding kan kopen voor rolstoelgebruikers. Snelle en persoonlijke afhandeling.
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-05-22
Score:
Beoordeling:
Deskundig en administratie op orde, zodat ik gemakkelijk telefonisch de goede maat en taillewijdte kon stellen. De volgende dag in huis.
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-05-21
Score:
Beoordeling:
Bovenmatig goed. Excelente nazorg en aandacht
Naam:
Marij Janssen
Datum:
2018-05-10
Score:
Beoordeling:
Snelle levering en correcte afhandeling van de bestelling
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-05-10
Score:
Beoordeling:
een aantal malen al wat besteld, loopt als een trein, alles klopt en wordt snel geleverd.
Naam:
H de vries
Datum:
2018-05-06
Score:
Beoordeling:
We hebben een hele goede eerste ervaring met piet koopmans en het zal zekers niet bij 1 bezoekje blijven we zijn fijn geholpen en zijn goed geslaagt
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-04-27
Score:
Beoordeling:
Attente “ouderwets” goede service!
Naam:
Janssen ten Haaf
Datum:
2018-04-24
Score:
Beoordeling:
Zeer goed
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-04-23
Score:
Beoordeling:
De kennismaking beviel goed, wat we zochten vonden we op uw website. Bij ontvangst bleek de broek precies goed te zijn, behalve de lengte, maar dat euvel komt bij elke broek voor, gelukkig is het kortermaken een fluitje van een cent. De bestelling werd vlot geleverd, geen overbodige verpakking. Prima. Wij komen terug.
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-04-05
Score:
Beoordeling:
Zie onder
Naam:
Leo van Hemert
Datum:
2018-04-03
Score:
Beoordeling:
Broeken besteld voor mijn zoon ,deze waren goed aan de maat ,ik heb dus geen ervaring met aankopen terug sturen. Wel ging er iets mis met de betaling , ik belde direct en het probleem werd op een nette en goede manier verholpen. Geen problemen dus ,en ik kan Piet van harte aanbevelen voor iedereen.
Naam:
Jaime
Datum:
2018-04-03
Score:
Beoordeling:
Eerst telefonisch contact gehad, werd goed en vriendelijk geholpen en goed naar mij geluisterd. Levering was snel. Na de levering wou ik een broek ruilen en dat is ook heel goed, snel en vriendelijk afgewikkeld! Zeer tevreden en zal daar weer broeken voor mijn vader bestellen!
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-04-03
Score:
Beoordeling:
Heldere site. De bestelling compleet en op tijd ontvangen.
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-03-22
Score:
Beoordeling:
snel en correct verzonden
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-03-17
Score:
Beoordeling:
uitstekend
Naam:
J.Slinkert
Datum:
2018-03-16
Score:
Beoordeling:
Snelle service, prima verpakt, goed product.
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-03-15
Score:
Beoordeling:
goed
Naam:
H. Herber
Datum:
2018-03-15
Score:
Beoordeling:
Een en al positiviteit, voor de flanellen herenpyjama die we kochten!
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-03-05
Score:
Beoordeling:
Ik heb een col besteld en die is snel geleverd.
Naam:
René de Kruyf
Datum:
2018-03-05
Score:
Beoordeling:
Prima
Naam:
Greetje Heijmans
Datum:
2018-03-05
Score:
Beoordeling:
Twee herennachthemden besteld; ik ken geen enkele winkel hier in de buurt waar ze die nog leveren. Anders had ik niet online gekocht.
Naam:
Dick Bos
Datum:
2018-03-05
Score:
Beoordeling:
Zowel via de website als via mail prima contact.
Naam:
Pieter
Datum:
2018-02-12
Score:
Beoordeling:
Prima service, heel snel met kosteloos omruilen wegens te kleine maat.
Naam:
Auke P.
Datum:
2018-02-12
Score:
Beoordeling:
Prima productinformatie, snelle afhandeling en solide verpakking
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-02-12
Score:
Beoordeling:
Het is altijd plezierig om iets bij u te bestellen! Zeer snelle levering ook . Helaas zijn de Broeken door omstandigheden nog niet eens gepast .
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-02-12
Score:
Beoordeling:
heel vriendelijke ontvangst
Naam:
van den Bleek
Datum:
2018-02-12
Score:
Beoordeling:
niets dan lof voor de snelle service en de terugbel reactie
Naam:
A Noordsij
Datum:
2018-02-11
Score:
Beoordeling:
Goede kleding, speciaal i.v.m. mijn specifieke lichamelijke problemen, wordt snel en correct geleverd.
Naam:
Robson
Datum:
2018-02-11
Score:
Beoordeling:
Prima. Precies gekregen wat ik besteld had.
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-02-03
Score:
Beoordeling:
Prima ervaringen. Via de mail heel erg meegedacht over pantalons voor mijn vader. 4 pantalons opgestuurd in 2 maten zodat ik alles kon doorpassen . Zelfs de retourkosten hoefde ik niet te betalen.
Naam:
Van Dyck Pat
Datum:
2018-02-02
Score:
Beoordeling:
Reeds 4 broeken met elastische taille besteld voor mijn vader die rolstoel patiënt is en hulpbehoevend, degelijke mooie broeken. Mijn vader draagt graag mooie kleding en geen slobber training broeken. Piet Koopmans heeft mooie broeken voor mensen in een rolstoel, gekleed en makkelijk om aan te doen. Degelijke stoffen. De broeken die verkocht worden in België in de zorgwinkel zijn niet te vergelijken met deze kwaliteitsbroeken.
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-02-02
Score:
Beoordeling:
Producten gekocht in de maat die ik niet kon krijgen bij reguliere modezaken, want ik heb lengtemaat nodig. Levering was snel (na 2 dagen in huis) hoewel dat niet echt nodig was. Producten klopten met wat ik bestelde, en duidelijke retourinformatie meegeleverd, voor mij niet nodig.
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-02-01
Score:
Beoordeling:
Snelle levering. Prima kwaliteit.
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-02-01
Score:
Beoordeling:
Top. Goed geregeld allemaal.
Naam:
Anoniem
Datum:
2018-01-29
Score:
Beoordeling:
Prima service en goede spullen
Naam:
Frank Roozekrans
Datum:
2018-01-10
Score:
Beoordeling:
Vlotte levering
Naam:
Mike
Datum:
2018-01-10
Score:
Beoordeling:
Goed.
Naam:
Bert van Schaik
Datum:
2018-01-10
Score:
Beoordeling:
Handige website, goed assortiment
Naam:
Alfred van As
Datum:
2018-01-04
Score:
Beoordeling:
Superveel keuze
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-12-30
Score:
Beoordeling:
de eerste keer maar voor herhaling vatbaar
Naam:
Marij Janssen-Beckers
Datum:
2017-12-30
Score:
Beoordeling:
Zeer correcte afhandeling van bestelling en retourneren/ruilen
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-12-30
Score:
Beoordeling:
Vlotte accurate service en levering
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-12-29
Score:
Beoordeling:
Snelle levering en mooi ingepakt voor kerst! Helaas voldeed de stof van de badjas niet aan de verwachting voor wie het kerstkado bestemd was. Dus vandaag heb ik het geretourneerd.
Naam:
M. De Willigen
Datum:
2017-12-29
Score:
Beoordeling:
Prima ervaring. Duidelijke site en prettige en correcte afhandeling.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-12-29
Score:
Beoordeling:
eenmalig een vlinderstrik gekocjt
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-12-29
Score:
Beoordeling:
Keurig snel afgehandeld. Ook telefonisch vriendelijk te woord gestaan.Zijn erg tevreden.
Naam:
Wim Vendetbos
Datum:
2017-12-29
Score:
Beoordeling:
Prima ervaringen met Herenmode Piet Koopmamd
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-12-27
Score:
Beoordeling:
Super, ze doen wat ze zeggen. Ondanks dat het door mij bestelde artikel niet meer op voorraad was hebben ze hun uiterste best gedaan zodat ik toch een kado onder de kerstboom had liggen. Geweldig geregeld! Dankjewel.
Naam:
Lorette Vermeulen
Datum:
2017-12-04
Score:
Beoordeling:
Zeer goede ervaring, goede communicatie, uiterst tevreden
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-12-04
Score:
Beoordeling:
on line besteld, betaald en de juiste goederen ontvangen zonder problemen
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-12-03
Score:
Beoordeling:
Herenbroeken met elastiek zijn moeilijk te vinden bij ons in België. Ik vond deze broeken van Piet Koopmans in webshop. Ze zijn goed van model en kwaliteit, nauwelijks te onderscheiden van een "echte" pantalon.De korte maat was ineens goed van lengte, geen gedoe meer met inkorten ! Heel blij met de aankoop.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-12-03
Score:
Beoordeling:
Bij vragen goede telefonische ondersteuning.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-12-03
Score:
Beoordeling:
Prima service
Naam:
J Stokl
Datum:
2017-12-03
Score:
Beoordeling:
ronduit goed
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-12-03
Score:
Beoordeling:
Goede kwaliteit broek vlotte levering
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-11-26
Score:
Beoordeling:
Eerste kennismaking, erg positieve ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-11-23
Score:
Beoordeling:
Goed
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-11-09
Score:
Beoordeling:
Vlotte afhandeling van de bestelling.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-11-04
Score:
Beoordeling:
Prima !!
Naam:
Schulte Nordholt
Datum:
2017-10-31
Score:
Beoordeling:
Heel klantvriendelijk. Snelle levering. Aankoop kon gemakkelijk geruild worden. Zeer tevreden klant!
Naam:
J v/d Guchte
Datum:
2017-10-28
Score:
Beoordeling:
Aan de telefoon werd ik keurig netjes te woord gestaan en bij aan koop van de broeken werden deze netjes en snel bezorgd ik had dit bedrijf al veel eerder moeten vinden want het zijn super broeken voor mijn Oom van 99 jaar
Naam:
D Martijn
Datum:
2017-10-27
Score:
Beoordeling:
Heb hier 2 nachthemden besteld voor mijn man. Het feit dat ik mijn geld terug kon krijgen als het niet naar wens was vond ik erg prettig. De mails die ik kreeg van dit bedrijf vond ik vriendelijk. Er werd geen enkele druk opgelegd. Een zaak waar ik graag weer wat bestel.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-10-27
Score:
Beoordeling:
Fantastisch! Zeer behulpzaam en snelle levering!
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-10-27
Score:
Beoordeling:
Bestelling op tijd en correct uitgevoerd
Naam:
Norbert Poppe
Datum:
2017-10-27
Score:
Beoordeling:
Reeds twee maal kocht ik er een pet.
Naam:
Dick Krijt
Datum:
2017-10-19
Score:
Beoordeling:
Een snelle en correcte service.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-10-17
Score:
Beoordeling:
Omdat ik 1 pantalon in de buurt kon kopen, wist ik het merk en de goede maat. Kon toen, na telefonisch contact, de goede broeken bestelllen. Heb het adres doorgegeven aan het revalidatiecentrum en aan de zaak waar ik meestal kleding voor mijn man koop.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-10-12
Score:
Beoordeling:
goed assortiment. directe reactie op vragen. goede retourservice.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-10-11
Score:
Beoordeling:
Goed
Naam:
henk postmus
Datum:
2017-10-10
Score:
Beoordeling:
prima ervaring. grote keuze, breed assortiment voor mijn doelgroep.
Naam:
Anoniem dit is dus niet annoniem!!!!!!!!!!!
Datum:
2017-10-08
Score:
Beoordeling:
?
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-10-07
Score:
Beoordeling:
goede kwaliteit snelle afhandeling en bezorging
Naam:
P. Mentink
Datum:
2017-10-06
Score:
Beoordeling:
Bijzonder prettig geholpen bji mijn eerste bezoek
Naam:
Fam D. Wijlhuizen
Datum:
2017-10-05
Score:
Beoordeling:
vriendelijk en zeer kundig
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-10-03
Score:
Beoordeling:
Alleen web opdracht, dus geen verdere contact gehad.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-10-02
Score:
Beoordeling:
via e-mail een bestelling geplaatst, nadat wij uitvoerig waren voorgelicht over maten etc.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-09-17
Score:
Beoordeling:
zeer correct.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-09-16
Score:
Beoordeling:
Goed op mijn zoektocht naar broeken met elastische taille kwam ik hier uit.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-09-15
Score:
Beoordeling:
Goed product ,snelle levering
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-09-10
Score:
Beoordeling:
Kwaliteit en snelle levering
Naam:
Erik Weber
Datum:
2017-09-06
Score:
Beoordeling:
Een zeer prettig bedrijf met een goede service. Ik kreeg bij omruiling de goede maat al toe gestuurd voor dat zij mijn retourzending hadden ontvangen. Ook bij een vraag via mail werd deze zeer snel beantwoord en werd mij een goede tip gegeven om het probleem op te lossen. In een woord GEWELDIG.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-09-01
Score:
Beoordeling:
Prima. Perfecte afhandeling. Vandaag besteld = morgen in huis! Doen wat ze beloven.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-09-01
Score:
Beoordeling:
Snelle levering, keurige updates over de bestelling.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-09-01
Score:
Beoordeling:
Perfect. Snelle levering.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-08-26
Score:
Beoordeling:
Colbert besteld dat er (nog niet) was. Zodra het binnenkwam, kreeg ik het aangeboden tegen de kortingsprijs.
Naam:
Frans Hanssen
Datum:
2017-08-19
Score:
Beoordeling:
Mooie produkten, correcte snelle levering. Niet altijd goedkoop, maar dan heb je ook wat.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-08-11
Score:
Beoordeling:
Super service
Naam:
rene d.
Datum:
2017-08-10
Score:
Beoordeling:
correcte levering. was beter dan in mijn stoutste dromen...een aanrader!!!
Naam:
Ap van Winsen
Datum:
2017-08-05
Score:
Beoordeling:
Geweldig, de eerste broek die ik bestelde was te strak en te kort. Geen probleem, een grotere maat werd al gestuurd vóórdat de andere was teruggezonden. Top service.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-07-31
Score:
Beoordeling:
Snelle en goede levering. Mooie broek gekregen. Degene die niet pastte makkelijk terug kunnen sturen en meteen geld retour. Prima service. Jammer dat er van het type herenboerderij met elastiek en riemlussen geen andere kleuren verkrijgbaar zijn.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-07-31
Score:
Beoordeling:
Bij een nachthemd was een stuk van de naad los aan de mouw. Omdat het terug sturen betalend is, heb ik het zelf gemaakt. Maar ik ga niets meer bij jullie bestellen. Het andere nachthemd is ok.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-07-16
Score:
Beoordeling:
Positief, duidelijke website
Naam:
Harry Smit MSc.
Datum:
2017-07-12
Score:
Beoordeling:
Uitstekende ervaring! Al meerdere keren kleding gekocht. Welwillende vriendelijke mensen en groot gevoel voor service.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-07-12
Score:
Beoordeling:
Correcte en snelle service.
Naam:
Bjm Particulier Rieken
Datum:
2017-07-12
Score:
Beoordeling:
Goed
Naam:
Ina
Datum:
2017-07-12
Score:
Beoordeling:
Snelle levering. Prachtig ingepakt voor vaderdag. Ruime keus.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-07-12
Score:
Beoordeling:
Ik draag al zo een jaar of 35 heren nachthemden en kreeg weer eens het signaal dat ze te versleten raken. In een algemene zoek opdracht vond ik deze site, omdat ik ook afbeeldingen en merk namen kon vinden kon ik op deze site uit de voeten.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-07-05
Score:
Beoordeling:
Snelle verzending, soepele communicatie - een aanrader!
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-07-01
Score:
Beoordeling:
Sinds mijn man een ander soort pantalon nodig heeft, ben ik terecht gekomen bij piet Koopmans. dit gaat prima.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-06-30
Score:
Beoordeling:
Prima webwinkel. Snelle levering
Naam:
Annie Keizer
Datum:
2017-06-29
Score:
Beoordeling:
Voor mijn vader van 98 is het niet meer mogelijk om naar de winkel te komen. Dus komt meneer Koopmans naar hém in het verzorgingshuis. Super service. Aanmeten én afleveren van de kleding zonder bijkomende kosten.
Naam:
J.W. Martens
Datum:
2017-06-29
Score:
Beoordeling:
Alleen maar lof! Klantgericht en
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-06-29
Score:
Beoordeling:
Alles prima geregeld. Duidelijke site. Snelle levering. Goede service
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-06-23
Score:
Beoordeling:
Goede PR Snelle afhandeling Prijs/ kwaliteit verhouding goed
Naam:
kleijwegt
Datum:
2017-06-23
Score:
Beoordeling:
Zeer tevreden .
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-06-21
Score:
Beoordeling:
goede ervaring
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-06-21
Score:
Beoordeling:
Prima!!!
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-06-21
Score:
Beoordeling:
Zeer snelle levering, makkelijk besteld en zeer mooie kwaliteit broeken
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-06-12
Score:
Beoordeling:
nder problmen
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-06-05
Score:
Beoordeling:
bestelling goed verlopen,
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-06-01
Score:
Beoordeling:
bestelling vlot geleverd, geleverde voldeed ruimschoots.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-06-01
Score:
Beoordeling:
Goede ervaring
Naam:
Frits
Datum:
2017-05-31
Score:
Beoordeling:
Het is uberhaupt prettig dat er bedrijven zijn die zich specialiseren in kleren voor mensen met een ongemak, een stoma in mijn geval. De gewenste artikelen, twee lange broeken, waren op voorraad en vrij vlot geleverd. De broeken waren passend en van goede kwaliteit. Een positieve ervaring, voor herhaling vatbaar.
Naam:
G.M. van Loon
Datum:
2017-05-29
Score:
Beoordeling:
Alleen maar leuke ervaringen. Ga zo door.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-05-27
Score:
Beoordeling:
Goed
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-05-26
Score:
Beoordeling:
Prima snelle levering
Naam:
Roy
Datum:
2017-05-14
Score:
Beoordeling:
Heldere Website, snelle levering
Naam:
Jim Heinen
Datum:
2017-05-14
Score:
Beoordeling:
Geweldig
Naam:
Jouke de Boer
Datum:
2017-05-14
Score:
Beoordeling:
Een ruime keuze en een kwalitatief uitstekend assortiment.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-05-14
Score:
Beoordeling:
Geweldig service. Ik had een broek besteld die er niet meer was, ik kreeg een andere broek zelfde kleur maar die was duurder voor de zelfde prijs als de broek die er niet meer was. Top :)
Naam:
Hilde
Datum:
2017-05-14
Score:
Beoordeling:
Snel een efficiënte levering, gemakkelijk kiezen op de website; maten goed uitgelegd en weergegeven.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-05-14
Score:
Beoordeling:
Snel en correct geleverd !
Naam:
Gertrude
Datum:
2017-05-02
Score:
Beoordeling:
Correct, snel geleverd en goede kwaliteit!
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-05-01
Score:
Beoordeling:
Goed
Naam:
A.Klaassens
Datum:
2017-05-01
Score:
Beoordeling:
Bijzonder snelle, correcte levering van de bestelling
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-04-26
Score:
Beoordeling:
Top, geen wanklank te melden
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-04-18
Score:
Beoordeling:
De ervaring is goed
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-04-15
Score:
Beoordeling:
Vlot en correct afgehandeld.
Naam:
Rob van Gessele
Datum:
2017-04-07
Score:
Beoordeling:
Niet alleen bij het bezoek aan de winkel maar ook on-line fantastisch geholpen.
Naam:
Albert en Esther, Israel
Datum:
2017-04-07
Score:
Beoordeling:
Verleden jaar een aantal dingen gekocht. Hebben er in het land waar we wonen (Israel) en werken veel plezier van Kijken alweer rond op de website. Hopen DV deze zomer weer een bezoek te brengen aan de winkel.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-03-29
Score:
Beoordeling:
Goede prijs/kwaliteitsverhouding
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-03-29
Score:
Beoordeling:
Ben zeer tevreden over dit bedrijf,zeer snelle en correcte levering.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-03-13
Score:
Beoordeling:
Goed, snel en gemakkelijk.
Naam:
M.T. Heemskerk
Datum:
2017-03-13
Score:
Beoordeling:
Prima
Naam:
Kees Onderstal
Datum:
2017-03-06
Score:
Beoordeling:
In een woord, geweldig
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-03-06
Score:
Beoordeling:
Prima
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-03-06
Score:
Beoordeling:
goed !
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-03-01
Score:
Beoordeling:
prima! snelle levering, ideale wijze van retourneren.
Naam:
Willem van Bommel
Datum:
2017-03-01
Score:
Beoordeling:
Duidelijke site, ruime keuze
Naam:
H.M. Drost
Datum:
2017-03-01
Score:
Beoordeling:
prima service, de ene dag besteld, andere dag in huis
Naam:
Jan
Datum:
2017-03-01
Score:
Beoordeling:
Zeer Goed
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-03-01
Score:
Beoordeling:
de ervaring was verrassend goed.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-03-01
Score:
Beoordeling:
Goed bedrijf met mooie kleding en goede verzorging zowel het produkt en versturing.
Naam:
Denise
Datum:
2017-02-28
Score:
Beoordeling:
Goed op de hoogte gehouden en snelle levering! Helemaal top !
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-02-22
Score:
Beoordeling:
Ouderwets goede service !
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-02-16
Score:
Beoordeling:
Snel, vriendelijk en vakkundig geholpen door eigenaar van de zaak.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-02-11
Score:
Beoordeling:
Vlotte levering. Prettig telefoongesprek met hopelijk een passende broek voor mij. Goed advies
Naam:
Suzanne Rutten
Datum:
2017-02-10
Score:
Beoordeling:
Snelle levering, mooie handschoenen!
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-02-10
Score:
Beoordeling:
Prima
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-02-10
Score:
Beoordeling:
Prima, duidelijk, goede kwaliteit
Naam:
AAM Bloemen
Datum:
2017-02-08
Score:
Beoordeling:
Prima!
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-02-04
Score:
Beoordeling:
Prima. Vier pyama's maat 60 ontvangen in een, veel gebruikte, doos waar er wel 20 in zouden passen. Maakt slordige indruk. Dat doet Schulte veel beter.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-02-04
Score:
Beoordeling:
Mijn ervaring met jullie is erg goed en wel om de volgende reden, snelheid van leveren en kwaliteit goed.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-02-04
Score:
Beoordeling:
Zeer goed
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-02-04
Score:
Beoordeling:
Ik heb al een paar keer een bestelling geplaatst. Snelle levering ! Ben heel tevreden.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-01-30
Score:
Beoordeling:
Goede telefonische informatie gekregen.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-01-27
Score:
Beoordeling:
Zeer vlotte afhandeling en vriendelijke medewerkers die zeer hulpvaardig zijn!
Naam:
v. Leeuwen
Datum:
2017-01-25
Score:
Beoordeling:
Alles prima in orde. Helaas zaten de handschoenen die ik bestelde voor mijn vriend niet helemaal lekker. Het terugsturen ging heel makkelijk. Ik zou hier zeker nog een keer bestellen.
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-01-25
Score:
Beoordeling:
prima
Naam:
G. M. Poel
Datum:
2017-01-18
Score:
Beoordeling:
Prettige website, ruime keus en een meer dan vlotte levering
Naam:
Eduard van Groenestein
Datum:
2017-01-08
Score:
Beoordeling:
goede info t.a.v. het product, niet overrompelend,
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-01-07
Score:
Beoordeling:
correct
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-01-07
Score:
Beoordeling:
Plezierig contact en altijd bereid naar een oplossing te zoeken
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-01-07
Score:
Beoordeling:
uitstekend
Naam:
Anoniem
Datum:
2017-01-07
Score:
Beoordeling:
Goede info op de website en ook goede telefonische info. Ruime sortering v oor nachthemden voor heren.
Naam:
O.W. Bosman
Datum:
2017-01-07
Score:
Beoordeling:
Eerste keer dat ik hier bestelde. Goede informatie op de website. Uitstekende kwaliteit producten.
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-12-30
Score:
Beoordeling:
Geen problemen
Naam:
John
Datum:
2016-12-25
Score:
Beoordeling:
TOP BEDRIJF !!!!
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-12-24
Score:
Beoordeling:
Zeer correcte en snelle levering. Ben heel tevreden over het product.
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-12-24
Score:
Beoordeling:
Goede kwaliteitsartikelen, een adequate en snelle levering, correct contact bij vragen over juiste levertijd zo kort voor Kerstmis. Als leuke verrassing de hartelijke groet van Christa in het pakketje. Een 10!
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-12-24
Score:
Beoordeling:
Supergoed en adequaat!
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-12-21
Score:
Beoordeling:
uitstekende informatie en service
Naam:
P.C.Limburg
Datum:
2016-12-20
Score:
Beoordeling:
Piet Koopmans Herenmode heeft goede informatie gegeven, ons goed geholpen bij de keuze en is zeer snel met het versturen van bestelde kleding
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-12-18
Score:
Beoordeling:
Uitstekende afhandeling van de bestelling, goede communicatie en levering. Veel dank.
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-12-17
Score:
Beoordeling:
Perfecte service. kwaliteit perfect en snelle levering.
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-12-17
Score:
Beoordeling:
Heel goed. Prima op de hoogte gebracht . Verzending. E.d. hele snelle service. Mooue kwslitrit produkt. Zeer tevreden
Naam:
T. van Dasselaar
Datum:
2016-12-14
Score:
Beoordeling:
Uitstekende service, duidelijke productbeschrijvingen, snelle levering. En ook bij vragen altijd bereikbaar en snelle reacties.
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-12-14
Score:
Beoordeling:
telefonisch informatie gevraagd over maat. Deze werd direct en zeer correct gegeven. Zelfs na de bestelling zijn de maten die ik meestuurde nogmaals gecontroleerd en telefonisch bevestigd.
Naam:
Johannes
Datum:
2016-12-13
Score:
Beoordeling:
Voor iedereen aan te bevelen. Strakke service . Een voorbeeld van een uitstekende webwinkel!!
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-12-12
Score:
Beoordeling:
Prima. In deze zaak voel je dat de klant koning is.
Naam:
P.J.G.bartels
Datum:
2016-12-05
Score:
Beoordeling:
Via via het adres doorgekregen. Kleine bestelling geplaatst welke snel en accuraat is uitgevoerd.
Naam:
Frits Roelofs
Datum:
2016-12-05
Score:
Beoordeling:
Ik ben erg blij met aangekochte nachthemden Maar tot mijn schrik zag ik dat mijn maten uit het assotiment Jammer hoogachtend Frits Roelofs
Naam:
Henny Muilwijk
Datum:
2016-12-05
Score:
Beoordeling:
Fijn contact met meedenkende mensen!
Naam:
knippenburg
Datum:
2016-12-04
Score:
Beoordeling:
zeer goed
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-12-04
Score:
Beoordeling:
Tevreden
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-12-04
Score:
Beoordeling:
Prima en VRIENDELIJKE service die je niet overal meer tegenkomt. Integendeel.....
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-12-04
Score:
Beoordeling:
uitstekend, snelle levering , product 100% OK
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-12-04
Score:
Beoordeling:
Goed net bedrijf
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-11-27
Score:
Beoordeling:
De eerste keer iets besteld en alles verliep heel snel en goed.
Naam:
BJ de Blok
Datum:
2016-11-26
Score:
Beoordeling:
Een prima bedrijf die voor mij goede kwaliteit levert
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-11-26
Score:
Beoordeling:
Bestelling prima afgehandeld. Twee opmerkingen: bij het afrekenen wordt gevraagd naar een kortingscode; deze blijkt niet te bestaan...... Afleveren bij een afhaalpunt (b.v. bij een Postnl afhaalpunt) blijkt niet mogelijk te zijn.
Naam:
M. Van Kalsbeek
Datum:
2016-11-25
Score:
Beoordeling:
Prima ervaring. Goede en snelle afhandeling van de bestelling. Ook telefonisch correcte beantwoording van vragen.
Naam:
J. Otten
Datum:
2016-11-25
Score:
Beoordeling:
snelle en correcte verzending
Naam:
De Rycke Nick
Datum:
2016-11-25
Score:
Beoordeling:
Perfect
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-11-25
Score:
Beoordeling:
Zeer goed. Stipte en vlugge levering. Prima kwaliteit!
Naam:
E halma
Datum:
2016-11-25
Score:
Beoordeling:
2 keer wat besteld en dat was prima
Naam:
Hans Houben
Datum:
2016-11-12
Score:
Beoordeling:
Duidelijke en prima service met een snelle levering, top.
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-11-12
Score:
Beoordeling:
Prima, precies zoals het hoort
Naam:
G.M. van Loon
Datum:
2016-11-12
Score:
Beoordeling:
prima kan niet beter
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-11-12
Score:
Beoordeling:
Eerste bestelling naar tevredenheid geleverd.
Naam:
Walter ( mijn voornaam mag wel maar mijn achternaam mag niet gebruikt worden.
Datum:
2016-11-09
Score:
Beoordeling:
Mooie website die makkelijk werkt. De respons op mijn schrijven via e-mail kwam snel en was uitermate netjes, beleefd, vriendelijk en informatief.
Naam:
Andries
Datum:
2016-11-08
Score:
Beoordeling:
Snelle en goede service.
Naam:
Norbert Poppe
Datum:
2016-11-08
Score:
Beoordeling:
Het aangeboden gamma is zo volledig als men maar kan wensen. De levering is super-snel en de kwaliteit van de aankoop is perfect.
Naam:
Els
Datum:
2016-10-30
Score:
Beoordeling:
Bij deze wil ik u hartelijk danken voor uw service. Fantastisch.
Naam:
C Janssen
Datum:
2016-10-30
Score:
Beoordeling:
vlotte en correcte bediening
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-10-25
Score:
Beoordeling:
Voor het eerst iets besteld
Naam:
nijenhuis
Datum:
2016-10-21
Score:
Beoordeling:
uit nostalgie een college shawl besteld. Heel erg snelle service, keurig verpakt, snel geleverd.
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-10-17
Score:
Beoordeling:
Doet wat het bedrijf beloofd. Prima in orde.
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-10-16
Score:
Beoordeling:
Duidelijke website, goede communicatie, snelle, correcte levering
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-10-15
Score:
Beoordeling:
Supergeode kwaliteit en snelle levering
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-10-14
Score:
Beoordeling:
Snelle en prima service!
Naam:
Corrie de Winter
Datum:
2016-10-14
Score:
Beoordeling:
We hebben zeer positieve ervaringen met Piet Koopmans.
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-10-14
Score:
Beoordeling:
Goede kwaliteit kleding voor een passende prijs. Snelle levering; de volgende dag al in huis.
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-10-05
Score:
Beoordeling:
Klantvriendelijke,geduldige benadering van de klanten.Vakkundig advies bij de keuze van de aanschaf van kleding.Indruk gebaseerd op bezoek aan de winkel.
Naam:
Frank
Datum:
2016-10-01
Score:
Beoordeling:
Na het plaatsen van een online bestelling werd ik zeer goed op de hoogte gehouden van de levering, die bovendien zeer snel was. Toen bleek dat de bestelde pet te ruim zat kon het eenvoudig retour gezonden worden en had ik twee dagen later al een vervangende pet die perfect paste. Zeer goede service kortom!
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-10-01
Score:
Beoordeling:
uitstekend
Naam:
Piet Lempens
Datum:
2016-10-01
Score:
Beoordeling:
Mooie sortering in grote maten.
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-10-01
Score:
Beoordeling:
Snelle bezorging. Kleding keurig verpakt.
Naam:
Jan Mesman
Datum:
2016-10-01
Score:
Beoordeling:
Prima verzorgt Uitstekende kwaliteit
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-08-30
Score:
Beoordeling:
Voor herhaling vatbaar!
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-08-26
Score:
Beoordeling:
Snelle levering en goed verpakt!
Naam:
H. Gobée
Datum:
2016-08-17
Score:
Beoordeling:
Ik heb 2 jeans met elastieken band gekocht
Naam:
Anoniemmarien
Datum:
2016-08-17
Score:
Beoordeling:
Super, snel en correct.
Naam:
Ben
Datum:
2016-08-10
Score:
Beoordeling:
Snelle levering, goede service. Aan te bevelen!!
Naam:
Corrie Schelling
Datum:
2016-08-09
Score:
Beoordeling:
Fijne service zowel telefonisch als per mail snel contact en goede adviezen. Ik kan dit bedrijf van Harte aanbevelen. Snelle levering en duidelijke instructies voor de retourzending. Fijn dat je van tevoren een label voor retourzending kunt printen en de kosten van de retourzending meteen on line kunt betalen zodat je de retourzending alleen maar hoeft af te geven op het postkantoor.
Naam:
Van Rompuy Rita
Datum:
2016-08-05
Score:
Beoordeling:
Perfect
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-07-28
Score:
Beoordeling:
Het gaat om een eerste kennismaking die goed is bevallen!
Naam:
jackknife
Datum:
2016-07-27
Score:
Beoordeling:
Plezierig. Vlotte levering.
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-07-26
Score:
Beoordeling:
overzichtelijk goede verpakking
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-07-26
Score:
Beoordeling:
zeer positief
Naam:
Jacob
Datum:
2016-07-23
Score:
Beoordeling:
Zoals altijd weer naar volle tevredenheid in de winkel geholpen en een mooie hoed gescoord.
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-07-15
Score:
Beoordeling:
Snelle bezorging en prima service
Naam:
J.B Tholen
Datum:
2016-07-13
Score:
Beoordeling:
100% tevreden over het product en de service. Kom zeker nog eens terug.
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-07-13
Score:
Beoordeling:
Goed
Naam:
Riekje Canters
Datum:
2016-07-03
Score:
Beoordeling:
prima!
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-06-29
Score:
Beoordeling:
raendsnellle levering, prima kleding.
Naam:
J.W. Martens
Datum:
2016-06-23
Score:
Beoordeling:
Prima website. Bij toeval ontdekt na het ingeven van een merk pyjama op internet.
Naam:
G.M. van Loon
Datum:
2016-06-22
Score:
Beoordeling:
Heel goed kan niet beter
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-06-22
Score:
Beoordeling:
Supersnelle levering!
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-06-22
Score:
Beoordeling:
Snelle levering. Heel klantvriendelijk. Denken met je mee.
Naam:
Andre van den akker
Datum:
2016-06-07
Score:
Beoordeling:
Goed product
Naam:
Paul Engels
Datum:
2016-05-28
Score:
Beoordeling:
De combinatie website en persoonlijke telefonische informatie gaf het gevoel of ik ter plekke goed geholpen werd.
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-05-20
Score:
Beoordeling:
Zeer tevreden
Naam:
T.J. Woortmeijer
Datum:
2016-05-11
Score:
Beoordeling:
Tot nu toe (mei 2016) heb ik een aantal keren diverse kledingstukken gekocht bij Piet Koopmans & Zn Herenmode. Wanneer ik vragen had en deze telefonisch of per email stelde, kreeg ik vlot en duidelijk antwoord.
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-05-04
Score:
Beoordeling:
Uitstekend
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-05-04
Score:
Beoordeling:
Speciaal voor de ouderen met stoma een nette broek met elastiek. Prettig om thuis bezorgd te krijgen.
Naam:
Fam Kooistra
Datum:
2016-04-24
Score:
Beoordeling:
Wij hebben al diverse malen kleding besteld (grote maten) en de service is uitstekend. Er wordt meegedacht, goed geïnformeerd en de bestellingen zijn er heel snel. Ook is retour zenden als het toch niet goed is geen probleem. Vooral het persoonlijke contact en de medewerking om de juiste kleding te vinden is in deze tijd écht een enorm pluspunt. Een aanrader met een VETTE A. Klanten uit Rijswijk
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-04-14
Score:
Beoordeling:
Erg goed.
Naam:
Familie Aarts
Datum:
2016-04-13
Score:
Beoordeling:
Ervaring met hele aankoopproces via de zeer overzichtelijke website
Naam:
Corine Faber
Datum:
2016-04-13
Score:
Beoordeling:
Snel en prima
Naam:
Peter
Datum:
2016-04-02
Score:
Beoordeling:
Uitgebreid assortiment herenkleding van goede kwaliteit, aantrekkelijk geprijsd, makkelijk via internet te bestellen, snelle levering.
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-03-30
Score:
Beoordeling:
Hoed gekocht per internet
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-03-24
Score:
Beoordeling:
Heel plezierige, efficiënte, deskundige service en goede kwaliteit.
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-03-23
Score:
Beoordeling:
Uitstekend !
Naam:
J.hoornweg
Datum:
2016-03-22
Score:
Beoordeling:
1e keer prima levering
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-03-20
Score:
Beoordeling:
Zeer prettig en betrouwbaar
Naam:
Th.Langedijk
Datum:
2016-03-15
Score:
Beoordeling:
Snel en. Correct
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-03-15
Score:
Beoordeling:
nachthemden gekocht
Naam:
M. Gielen
Datum:
2016-03-15
Score:
Beoordeling:
Het was een super service, snel en leuk verpakt. Wat verder een extra verrassing was dat het als cadeau was ingepakt, aangezien ik dat had aangegeven, toch een zeer welkom gebaar.
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-03-15
Score:
Beoordeling:
positief snelle nette levering goede communicatie
Naam:
P.Baltus
Datum:
2016-02-24
Score:
Beoordeling:
Uitstekende ervaring met de bestelling van een artikel.
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-02-24
Score:
Beoordeling:
zonder eerdere ervaring
Naam:
Brakenhoff
Datum:
2016-02-22
Score:
Beoordeling:
Het was mijn eerste bestelling .
Naam:
Chaebol
Datum:
2016-02-19
Score:
Beoordeling:
Zeer vriendelijk contact en prima dienstverlening
Naam:
Jim en Soraya
Datum:
2016-02-19
Score:
Beoordeling:
Zeer prettige service. Zeer service gericht. Gaat op zoek naar het product waar je naar op zoek bent. Nog echt ouderwetse service
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-02-16
Score:
Beoordeling:
Snelle reactie op gedane bestelling en correcte afwerking.
Naam:
René
Datum:
2016-02-13
Score:
Beoordeling:
Dit was mijn eerste ervaring en ik ben zeer tevreden
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-02-06
Score:
Beoordeling:
Een zaak waar je ook daadwerkelijk vindt wat je zoekt als man.
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-02-04
Score:
Beoordeling:
goed
Naam:
Dionys Hoevenaars
Datum:
2016-02-03
Score:
Beoordeling:
4 T-Shirts besteld en waren van hele goede kwaliteit. Binnen 24 thuis door de post afgeleverd... Gewoon super.
Naam:
John Vermulst
Datum:
2016-02-01
Score:
Beoordeling:
Goed
Naam:
Kees de Vries
Datum:
2016-01-26
Score:
Beoordeling:
het bestelde was ondanks de gemelde voorradigheid niet beschikbaar. Als alternatief werd een ten onrechte vermeende gelijk gekleurde bretel voorgesteld (rood ipv grijs) Hier moest ik corrigeren op kleur.
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-01-26
Score:
Beoordeling:
Na de term blackwatch ingetikt te hebben, kwam ik heel snel waar ik wezen moest. Een telefonische vraag werd adequaat beantwoord.
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-01-22
Score:
Beoordeling:
snelle levering.
Naam:
Lia Hendriks
Datum:
2016-01-20
Score:
Beoordeling:
Broeken met een elastische band besteld voor mijn vader. Perfecte pasvorm
Naam:
Inge
Datum:
2016-01-20
Score:
Beoordeling:
Super klantvriendelijk bedrijf! Ze hebben voor mij nagemeten welke maat ik zou moeten bestellen en omdat ze die maat niet in huis hadden, hebben ze het product eerst zelf bij de leverancier besteld. Blij mee!
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-01-19
Score:
Beoordeling:
Prima.
Naam:
Dirk Kanselaar
Datum:
2016-01-19
Score:
Beoordeling:
We hebben nog geen ervaring gehad met uw bedrijf ,maar alles is netjes afgehandeld .
Naam:
Anoniem
Datum:
2016-01-09
Score:
Beoordeling:
Prettig en vlot.
Naam:
M.Canjels
Datum:
2016-01-08
Score:
Beoordeling:
Ik was zeer tevreden over Uw bedrijf en de afwikkeling van de bestelling.
Naam:
D.A. van Doesburg-Dirks
Datum:
2016-01-02
Score:
Beoordeling:
Ik heb online bij deze winkel een cadeau voor mijn vader gekocht. Het cadeau is zonder dat ik daar om vroeg ingepakt en er werd een handgeschreven kaartje bij gedaan, als dat geen service is!
Naam:
Anoniem
Datum:
2015-12-30
Score:
Beoordeling:
Professionele, snelle en goede service! Ook wanneer ik dacht dat mijn pakket verloren was geraakt bij Post.nl - wat uiteindelijk niet het geval bleek te zijn: het lag aan de drukte tijdens de feestperiode - hebben ze snel en correct gereageerd. Ik werd zeer goed geïnformeerd daar waar zij hier helemaal geen schuld in hadden. Top service!
Naam:
Kees
Datum:
2015-12-25
Score:
Beoordeling:
Uitstekende ervaring. Dit maak je niet veel meer mee!
Naam:
Anoniem
Datum:
2015-12-21
Score:
Beoordeling:
Goede site, duidelijk en snel en goed geleverd
Naam:
Anoniem
Datum:
2015-12-21
Score:
Beoordeling:
Was de eerste internetkennismaking met en bestelling bij deze modezaak. Servicegerichtheid en verdere afhandeling is uitstekend verlopen. Over de kwaliteit-prijsverhouding van de producten heb ik nog geen oordeel, maar heb daar zeker vertrouwen in.
Naam:
Anoniem
Datum:
2015-12-20
Score:
Beoordeling:
goede ervaring
Naam:
Anoniem
Datum:
2015-12-15
Score:
Beoordeling:
Prima!
Naam:
Marcel kok
Datum:
2015-12-12
Score:
Beoordeling:
Zeer klantgericht
Naam:
Anoniem
Datum:
2015-12-11
Score:
Beoordeling:
Goed bedrijf
Naam:
G. Drinkwaard
Datum:
2015-12-10
Score:
Beoordeling:
ik ben super tevreden over het verwerken en het snelle leveren van mijn bestelling
Naam:
Peter van Weersch
Datum:
2015-12-10
Score:
Beoordeling:
Voor de eerste keer besteld via internet, en perfect geholpen
Naam:
Anoniem
Datum:
2015-12-10
Score:
Beoordeling:
Prima
Naam:
Anoniem
Datum:
2015-12-10
Score:
Beoordeling:
telefonisch contact gehad voor ik bestelling plaatste werd netjes te woord gestaan met goed advies
Naam:
Anoniem
Datum:
2015-12-09
Score:
Beoordeling:
Prettige snelle exclusieve kleding
Naam:
Joke van Erkens van Oostenbrugge
Datum:
2015-12-02
Score:
Beoordeling:
Vriendelijk, klantgericht en kwaliteits producten
Naam:
Anoniem
Datum:
2015-11-30
Score:
Beoordeling:
eenmalig via de side besteld.
Naam:
J.J.Lindhout
Datum:
2015-11-27
Score:
Beoordeling:
Ook bij de internetwinkel blijft de persoonlijke behandeling in tact !!
Naam:
H.Dobber
Datum:
2015-11-27
Score:
Beoordeling:
Zeer goed
Naam:
Ron Siebelink
Datum:
2015-11-20
Score:
Beoordeling:
Snel en correct
Naam:
Anoniem
Datum:
2015-11-15
Score:
Beoordeling:
Goed. Eindelijk een pyama gevonden zonder hoog water en korte mouwen.
Naam:
Anoniem
Datum:
2015-11-10
Score:
Beoordeling:
Vandaag besteld en morgen in huis. Beter kan niet.
Naam:
Ans Vinken
Datum:
2015-11-07
Score:
Beoordeling:
Pas een bestelling geplaatst en nog nooit zo klantvriendelijk geholpen.
Naam:
Huub de Wert
Datum:
2015-11-02
Score:
Beoordeling:
Zeer goed
Naam:
R.w. de Vriess
Datum:
2015-10-21
Score:
Beoordeling:
Niet veel over te zeggen gewoon goed
Naam:
jan kronemeijer
Datum:
2015-10-21
Score:
Beoordeling:
voor de eerste keer hebben wij per computer besteld. het is overzichtelijk en goed afgewerkt
Naam:
Anoniem
Datum:
2015-10-13
Score:
Beoordeling:
Snelle levering & kwaliteitsvolle producten !
Naam:
S. ter Wal
Datum:
2015-10-05
Score:
Beoordeling:
Ik koop al jaren met name mijn overhemden bij deze winkel.
Naam:
Dhr. Zandink
Datum:
2015-09-29
Score:
Beoordeling:
Prettige ervaring!
Naam:
M. Rensel-van Dam
Datum:
2015-07-29
Score:
Beoordeling:
Bestelling van twee pyjamajasjes volgende dag al geleverd. Netjes verpakt en kwalitatief goed. Volgens Post nl. zouden ze tussen 15.00 en 17.00 uur met de pakketdienst bezorgd worden. Toen ik om 14.00 thuis kwam, lagen ze echter al in de niet af te sluiten buitenbrievenbus, waarschijnlijk met de gewone post bezorgd! Vind ik niet zonder risico. Ik maak het vaker mee dat Post nl afwijkt van wat zij zelf in de app aangeven.
Naam:
Paul van Helden
Datum:
2015-07-24
Score:
Beoordeling:
Sjouke, razendsnel geleverd netjes verpakt daar maak je vrienden mee. Paul
Naam:
D.J.Kisjes
Datum:
2015-07-24
Score:
Beoordeling:
Via de Google bij jullie terecht gekomen voor een opvouwbare pet.Een ruim assortiment en een snelle verzend service.Dank jullie wel.
Naam:
B. Nijdeken
Datum:
2015-06-18
Score:
Beoordeling:
Beste Sjouke Koopmans, Graag lever ik een bijdrage aan jullie gastenboek. Dit was onze eerste bestelling via een webwinkel. Verrast door de zorgvuldige, vriendelijke en vlotte werkwijze. De bestelling is al binnen en de betaling ligt in de postbus. Nogmaals hartelijk dank en met vriendelijke groet, Ben Nijdeken
Naam:
Gerard Claassen
Datum:
2015-06-17
Score:
Beoordeling:
Via internet terecht gekomen bij Piet Koopmans voor een jeans met elastische band. De winkel in Meppel bezocht en als koning behandeld. Op prettige wijze en met een goed oor geholpen. Uitgebreide sortering en maten van jeans en pantalons met elastische band. Broeken werden op lengte afgespeld, gratis op lengte gemaakt en met Postnl binnen 2 dagen naar mijn huis verstuurd. Top!! Verder een uitgebreide sortering en merken herenkleding, dat me verleid heeft tot aankoop van extra kleding onder het genot van een kopje koffie voor mij en mijn vrouw.
Naam:
M.J.Pouw
Datum:
2015-06-11
Score:
Beoordeling:
Bedankt voor meedenken en snelle service. Vriendelijke groet Marjan Pouw-Wolf
Naam:
A. Tieleman
Datum:
2015-05-01
Score:
Beoordeling:
Goedenavond, Bedankt voor uw zeer klantvriendelijke houding. Zowel mijn man als schoonvader hebben een passende broek nu. Met vriendelijke groet A. Tieleman
Naam:
Mevrouw Bleijdenberg
Datum:
2015-04-30
Score:
Beoordeling:
Beste heer Koopmans, Ik heb het pakketje ontvangen! Hartelijk dank voor de snelle levering en het inpakken! De betaling heb ik zojuist voldaan! Mvg, Mevrouw Bleijenberg
Naam:
Jan Mesman
Datum:
2015-04-30
Score:
Beoordeling:
Niet alleen "ouderwetse" service, maar dito kwaliteit. Dát is prettig winkelen.
Naam:
C. Eggink
Datum:
2015-04-25
Score:
Beoordeling:
Broeken ontvangen en ze zijn perfect. Hartelijk dank voor jullie meedenken! C. Eggink
Naam:
Dhr. Bont
Datum:
2015-04-11
Score:
Beoordeling:
Bedankt voor de bestelling,alles is goed aangekomen.
Naam:
bart schmitt
Datum:
2015-03-31
Score:
Beoordeling:
Hartelijk dank meneer Piet. Mijn bestelling was er supersnel en u had de maat goed ingeschat. Dank u wel. Gr.Bart Schmitt
Naam:
Anja Tieleman
Datum:
2015-03-20
Score:
Beoordeling:
Op uw site terechtgekomen voor een jeans met elastische band voor mijn man. Na een hersenbloeding is hij linkszijdig verlamd geraakt waardoor het dragen van een normale jeans nauwelijks te doen is. Hierdoor draagt hij vaak joggingbroeken. Op uw site, en met uw telefonische hulp en adviezen, een jeans besteld. De volgende dag al in huis. Werkelijk PERFECT !!! En zeer klantvriendelijk geholpen. We bestellen gauw nog een andere kleur bij. Compliment voor uw klantvriendelijke houding Met vriendelijke groeten, Anja Tieleman
Naam:
Eyso Zanstra
Datum:
2015-03-19
Score:
Beoordeling:
Snelle levering, alles prima in orde
Naam:
Ella Ran
Datum:
2015-03-16
Score:
Beoordeling:
Fijn om op zo een manier te kunnen bestellen. Op donderdagavond besteld, zou verzonden worden als de betaling binnen was. Doe ik via een papieren overschrijving, maar op zaterdagochtend had ik mijn bestelling al in huis, zonder dat de bank het geld al had overgemaakt. Zag er keurig uit. Dikke pluim.
Naam:
Jim Heinen
Datum:
2015-03-14
Score:
Beoordeling:
Beste Familie Koopmans, In februari moest mijn blaas worden verwijderd vanwege blaaskanker en na uit het ziekenhuis te zijn ontslagen ben ik tijdens het herstel process op zoek gegaan naar passende kleding omdat ik er achter kwam dat alles wat ik bezit bijna niet meer gedragen kon worden. Vandaag dan ook maar naar Meppel gereden en was zeer prettig verrast dat ik een ruime sortering of stoma kleding mee kon terugnemen wat zondermeer zal bijdragen aan een makkelijke acceptatie van mijn huidige situatie. Rest mij u nog te danken voor de uitstekende service en adviezen die ik vandaag mocht ontvangen. Heel erg bedankt en ik zal zeker uw adres uitdragen naar lotgevallen die verder moeten met een stoma voor de rest van hun leven. Met vriendelijke groet, Berkel Enschot, Jim Heinen
Naam:
E. Jansen
Datum:
2015-03-05
Score:
Beoordeling:
Geachte heer/mevrouw, Goede middag. Ik heb bij u een aankoop gedaan via internet. Een Schiesser heren pyjama. Ik heb hem zojuist ontvangen. Ben zéér tevreden met mijn aankoop. Ik had nooit eerder iets bij u besteld. Ben bij toeval, en op zoek naar een pyjama, op internet op uw winkel gestuit. Dank voor de keurig nette afhandeling en wellicht, als ik iets nodig heb kom ik zeker weer bij u terecht. Fijne werkdag. Met vriendelijke groeten, E. Jansen, Arnhem.
Naam:
G. Drinkwaard
Datum:
2015-02-18
Score:
Beoordeling:
Heb via de website een Spaanse Basque ( Alpino pet ) besteld en binnen drie dagen had ik hem in huis, ben dan ook zeer tevreden over jullie systeem
Naam:
Riekje
Datum:
2015-02-12
Score:
Beoordeling:
Het pakketje in goede orde ontvangen. Jammer dat niet alles paste. Het retour zenden en een vervangend/groter artikel bestellen ging zonder moeite. Heel fijn dat ik via de e-mail in kennis werd gesteld dat een bepaald artikel niet geleverd kon worden en dat er meerdere alternatieven aangeboden werden. Het geld van het retour gezonden artikel stond binnen de kortste keren op mijn bankrekening! Fijn dat er een webshop is met grote maten. Ik zal jullie zeker aanbevelen aan mensen die ook op zoek zijn naar grote maten kleding!!
Naam:
M. Molema
Datum:
2015-01-23
Score:
Beoordeling:
Pakketje goed ontvangen en tevreden met het artikel. Vriendelijke groet, M. Molema
Naam:
B. Peterse
Datum:
2015-01-15
Score:
Beoordeling:
Geachte heer Koopmans, ik heb mijn pyjama ontvangen. Super snel en ik moet zeggen dat hij prima zit. Voelt ook lekker zacht aan. Helemaal Top. vr. groeten, Bert Peterse.
Naam:
A.R. Wiercx
Datum:
2015-01-14
Score:
Beoordeling:
Bedankt voor de snelle en correcte levering van de college-sjaal. Mijn man is er reuze blij mee!
Naam:
Johnny Haesen
Datum:
2015-01-13
Score:
Beoordeling:
Hartelijk dank voor de snelle afwikkeling van mijn bestelling. Als ik iets nodig heb vanuit uw webwinkel, zal ik uw producten wederom kopen. Ik zal uw herenmode bij vrienden en familie aanbevelen.
Naam:
B. Billiau, België
Datum:
2015-01-13
Score:
Beoordeling:
Ten eerste was de webwinkel Piet Koopmans de enige waar ik het product vond, nl. autohandschoenen-mitaines. Ten tweede ontving ik de handschoenen heel snel, binnen de 2 dagen. Ten derde kon ik de handschoenen zonder probleem retour zenden toen bleek dat ik de verkeerde maat had besteld. Een klantenservice die zeldzaam is geworden! Hartelijk dank.
Naam:
RJ vd Braak
Datum:
2015-01-03
Score:
Beoordeling:
Bretels op 31 december 2014 besteld en nu (3 jan) al binnen! Een aangename verrassing. Ze zitten perfect en ik zal deze winkel dan ook bij vrienden aanraden.
Naam:
D.M. Bodde
Datum:
2014-12-30
Score:
Beoordeling:
Chapeau!! Graag wil ik u complementeren met de gang van zaken betreffende mijn internet-bestelling. Bestelling doen zeer duidelijk de voorwaarden zijn duidelijk en concreet. Tevens mijn complimenten voor de snelle service, binnen een dag was de prachtige college sjaal (kerstcadeau voor mijn partner) binnen. Hij is er zeer tevreden en heel blij mee.
Naam:
Corry Stam-Timmerman
Datum:
2014-12-24
Score:
Beoordeling:
De spijkerbroek voor mijn man (rolstoelafhankelijk) is aangekomen en paste prima! Goede pasvorm, elastiek in de taille en snelle verzending. We zullen in de toekomst vast nog wel eens een bestelling plaatsen, helemaal naar Meppel rijden is geen optie. met een hartelijke groet en fijne feestdagen!
Naam:
Erik
Datum:
2014-12-22
Score:
Beoordeling:
Was al enige tijd op zoek naar een satijnen pyjama want dat slaapt zo lekker. En zowaar bij Piet Koopmans zelfs diverse mogelijkheden. Enige weken geleden eentje besteld die ik zo in huis had en naar tevredenheid draag, nu inmiddels nog eentje besteld. heel fijn dat ik hier terecht kan. Groet, een tevreden klant Erik.
Naam:
A. Michot
Datum:
2014-12-19
Score:
Beoordeling:
Beste Sjouke, Mijn vader (83) is dolgelukkig met zijn broek. Hartelijk dank voor geweldige service! Met vriendelijke groet, Agnes
Naam:
Michiel
Datum:
2014-12-19
Score:
Beoordeling:
Op zoek naar kerstcadeaus voor mijn vader kwam ik op de site van Piet Koopmans & zn. en ik moet zeggen, goed duidelijke website en super service. Bij de vraag of het mogelijk ingepakt kon worden voor de kerst hebben ze dat helemaal netjes verzorgd en persoonlijk bevestigd. Ik kan het niet anders noemen dan een geweldige zaak! Het gemak van internet en de service van mensen met passie.
Naam:
Monique
Datum:
2014-12-14
Score:
Beoordeling:
Al meerdere keren mooie college sjaals besteld. Snel geleverd en supermooie kwaliteit. De dragers zijn er erg gelukkig mee!
Naam:
B. Teelen
Datum:
2014-12-09
Score:
Beoordeling:
Beste, Top! Vrijdag besteld, zaterdag ontvangen. Vg Bart Teelen
Naam:
J.A. Jacobs
Datum:
2014-12-09
Score:
Beoordeling:
Prima zaak en snelle services de zaak voor mannen.
Naam:
F. Schouwenaar
Datum:
2014-11-29
Score:
Beoordeling:
Dank voor de snelle service! Vriendelijke groet, F. Schouwenaar
Naam:
Geert Drinkwaard
Datum:
2014-11-27
Score:
Beoordeling:
Ik ben zeer tevreden over het verwerken van mijn bestelling, het op de hoogte houden van de status en het snelle bezorgen
Naam:
RHO Otger
Datum:
2014-11-16
Score:
Beoordeling:
Dank voor de spoedige toezending van de prachtige baret basque.
Naam:
Paul Engels
Datum:
2014-11-12
Score:
Beoordeling:
Na de fameuze poloshirts teruggekomen voor een ouderwetse pet. Ook die was er in mijn maat en in de gewenste stof (geen kunststoffen dus). Alles steeds binnen 2 werkdagen in huis. Het bestaat dus nog: kwaliteit en service van hoog niveau!
Naam:
L. Goffermanns
Datum:
2014-11-08
Score:
Beoordeling:
Bedankt voor de correcte aflevering van de 2 corduroy pantalons
Naam:
R. Vermunt
Datum:
2014-11-05
Score:
Beoordeling:
Dat is snel! dank dank! Collegeshawl, jeugdsentiment! fijne dag Remy
Naam:
H van Ewijk
Datum:
2014-11-05
Score:
Beoordeling:
Bestelling gedaan op zondag en dinsdag morgen bezorgd. Dus super snelle service. Prima kwaliteit produkt.
Naam:
Simon Kossen
Datum:
2014-11-03
Score:
Beoordeling:
Snelle afhandeling van bestelling, en snelle levering
Naam:
helga bloem
Datum:
2014-11-03
Score:
Beoordeling:
Dank jullie wel voor de attente manier van helpen en handelen en meedenken. Ik kom zeker terug als klant voor mijn man, daar kunnen jullie op rekenen. Vriendelijke groet, Helga Bloem
Naam:
Ad van de Breevaart
Datum:
2014-11-02
Score:
Beoordeling:
Dank voor de snelle levering en het prettig mailcontact.
Naam:
Jos van der Haar
Datum:
2014-10-30
Score:
Beoordeling:
Na mijn bestelling een snelle levering van het bestelde. De wijze van aflevering door de Post/Pakketbezorger was minder, het pakket half uit de (op hun verzoek) ca 10 meter uit de gevel geplaatste postbak met regenachtig weer!!! De (1e) indruk is dat de cols een goede kwaliteit hebben en daardoor ook duurzaam zijn. Met vriendelijke groet, Jos van der Haar
Naam:
Frank
Datum:
2014-10-29
Score:
Beoordeling:
Mooie college shawl en snel in huis!
Naam:
Jos Brusse
Datum:
2014-10-24
Score:
Beoordeling:
Weer erg veel dank voor de snelle afhandeling van de bestelling!En leuk die attentie,leuk voor m'n kleindochter.
Naam:
Barbara
Datum:
2014-10-21
Score:
Beoordeling:
Vandaag pyama besteld en nadat alles was afgehandeld zag ik dat ik de foute maat had opgegeven. Een telefoontje en meteen was het probleem opgelost! Zeer snelle afhandeling van mijn bestelling!
Naam:
Henry Wolsink
Datum:
2014-10-20
Score:
Beoordeling:
Mooi assortiment petten en een super service. De telefoon word netjes beantwoord en op vragen krijg je een correct antwoord. En een snelle levering... morgen komt het pakket met pet aan. Bedankt.
Naam:
Edwin
Datum:
2014-10-11
Score:
Beoordeling:
Gisteren 3 losse collen besteld, vandaag ontvangen. Bedankt voor de snelle levering. Zeer tevreden.
Naam:
doff
Datum:
2014-10-09
Score:
Beoordeling:
De broek is ontvangen en ben er blij mee
Naam:
Peter Sluyters
Datum:
2014-09-17
Score:
Beoordeling:
Prima petten en keurig en snel geleverd!
Naam:
M. van S.
Datum:
2014-09-12
Score:
Beoordeling:
Geachte mevrouw, geachte heer, Ik heb geen vraag, maar wil u graag hartelijk bedanken voor het tweedjasje van Barwick dat ik dinsdagavond bij bestelde en dat vandaag al bezorgd werd in Leuven! Het jasje is schitterend en zit als gegoten. Heel hartelijk dank voor uitstekende en zeer snelle service. Met vriendelijke groet, M. van S. Leuven
Naam:
Michelle
Datum:
2014-08-21
Score:
Beoordeling:
Bedankt voor de snelle reactie op mijn mail over de leverdatum. We hebben de pet gisteren in een leuke verpakking mogen ontvangen vriendelijk bedankt
Naam:
A.M. Stans
Datum:
2014-08-17
Score:
Beoordeling:
Hartelijk dank voor jullie "meedenken" in het voorzien van mijn vader met 2 broeken in de juiste maat!!! Behalve dat ze wat te lang waren (maar dat wisten we al...) passen ze prima! Fijn dat er nog persoonlijke service bestaat! Met groet, Anneke Stans
Naam:
Dhr. T. Parrel
Datum:
2014-07-17
Score:
Beoordeling:
Geachte heer Koopmans, Ik heb de doos vandaag binnen gekregen en ik ben heel blij met de prachtige hoed! Hartelijk dank voor de mooie doos, erg handig, en de tips m.b.t het onderhouden van de hoed. Vriendelijke groet, Teun Parrel
Naam:
L. Faasse
Datum:
2014-06-25
Score:
Beoordeling:
Bedankt hoor. Pakket was keurig op tijd, PRACHTIG ingepakt en de pyjama is al met veeeel tevredenheid gedragen. Heb jullie adres meegegeven!! Vriendelijke groet, L. Faasse
Naam:
Hub Lindelauf
Datum:
2014-06-18
Score:
Beoordeling:
Mooie overzichtelijke site. Plezierig dat u bij produkten direkt de beschikbare maten laat zien, waardoor je niet steeds een produkt wat je eventueel zou willen hebben moet aanklikken om de beschikbare maten te zien! Vandaag mijn bestelling ontvangen, helemaal prima en ik ben dus zeer tevreden. Dank voor uw service, ik zal u graag verder aanbevelen.
Naam:
S. uit Horssen
Datum:
2014-06-13
Score:
Beoordeling:
Beste Sjouke Koopmans, Ik wil u hierbij nog eens bedanken voor de fantastische service die u mij heeft verleend- dat zie je niet vaak met internetaankopen- en ik zal ook zeker mijn volgende kledingaankoop weer bij u doen ! Nogmaals dank en beste groeten toegewenst,
Naam:
S. Pols
Datum:
2014-05-15
Score:
Beoordeling:
Geachte heer Koopmans, De pyjama is mooier dan gedacht. Hartelijk dank voor de service. Met vriendelijke groet, S. Pols
Naam:
Jolanda, Kampen
Datum:
2014-05-15
Score:
Beoordeling:
Hallo, De bestelling vandaag ontvangen, dank voor de snelle service. De producten voldoen helemaal aan de verwachting. Met vriendelijke groet, Jolanda
Naam:
Lyonne
Datum:
2014-04-23
Score:
Beoordeling:
Zeer duidelijke website, snel en duidelijk antwoord, snelle levering, goede service. zeer tevreden.
Naam:
Tim W.
Datum:
2014-03-12
Score:
Beoordeling:
Prettige site, mooi overzichtelijk. Nette en snelle afhandeling wanneer er vragen en/of opmerkingen zijn. Enige wat niet kan is het volgen van bestelling via Track-and-Trace-code. Verder prima service.
Naam:
Moens
Datum:
2014-02-21
Score:
Beoordeling:
Ook hier een tevreden klant. Vraag gesteld, vrij wel direct een duidelijk antwoord met linken naar de artikels die aan mijn beschrijving beantwoordden ( handig!). Zeer snelle verzending ook. Een aanrader, ik koop hier zeker nog eens. Doe zo voort!
Naam:
jan Timmer
Datum:
2014-02-20
Score:
Beoordeling:
mijn bestelling keurig verpakt ontvangen 1dag na verzending zeer tevreden
Naam:
W.F. ten Hoeve
Datum:
2014-02-18
Score:
Beoordeling:
Geachte dames/heren, Tot mijn genoegen kon ik vandaag al, binnen twee werkdagen, de pet maat 56 in ontvangst nemen. Ik dank u hiervoor hartelijk. Mijn complimenten voor uw uitstekende service.
Naam:
Tony Breuckelaers
Datum:
2014-02-14
Score:
Beoordeling:
Ben een ZEER tevreden klant vanuit België. Bretels besteld via internet. zeer snel mails gekregen betreffende betaling en status van pakket. Helaas ontbrak er bij levering een leertje voor de bretels. Mailtje gestuurd, meteen respons gekregen en leertje 2 dagen later met aangetekende zending ontvangen!!!! (was zeker niet nodig gezien de kostprijs maar bewijst toch maar eens de betrouwbaarheid en service!) Kopers vanuit België: zeer betrouwbaar bedrijf qua kwaliteit en service. Mvg Tony
Naam:
A.B.M. Oomen
Datum:
2014-02-07
Score:
Beoordeling:
Wij zijn zeer tevreden over de servicegerichtheid en de correcte levering van Herenmode Piet Koopmans en zullen zeker vaker gebruik maken van de website. Met vriendelijke groet, A.B.M. Oomen Amsterdam
Naam:
An.de.buurvrouw@gmai
Datum:
2014-02-07
Score:
Beoordeling:
Zeer snelle service Netjes ingepakt Zeker een site om aan te raden!
Naam:
Loek Swart
Datum:
2014-02-06
Score:
Beoordeling:
Ik wilde 2 redelijk dure pyjama's via deze website bestellen, doch dat werkte niet. Om de lezer niet te vervelen met alle bijzonderheden, beperk ik mij tot het feit dat ik uren kwijt was om toch te proberen de order door te laten gaan. Denkend dat het misschien aan Internet Explorer lag, ook geprobeerd via Safari, neen dus. Na telefonisch contact samen met de heer Koopmans weer geprobeerd maar het ging niet. De heer Koopmans heeft toen aangeboden hem telefonisch de order door te geven en te betalen na ontvangst. In een bevestigingsmailtje bood hij excuses aan en de verzendkosten hoefde ik in dit geval niet te betalen! Ik heb die geste zeer op prijs gesteld en heb ook direct na ontvangst gisteravond, betaald. Mijn complimenten voor de wijze van handelen en het advies toch eens te (laten) kijken naar het functioneren van de website. De beide Schiesser pyjama's zijn mooi! Ik kan de heer Koopmans goed aanbevelen...
Naam:
Gerard-Jan Bais
Datum:
2014-02-03
Score:
Beoordeling:
Zoals altijd weer een fantastische service! Ik ben met uw bedrijf heel tevreden!
Naam:
J.J. van Oostendorp
Datum:
2014-01-29
Score:
Beoordeling:
Beste Sjouke Koopmans, De beide broeken zijn gisteren bezorgd. Zeer veel dank voor de snelle en accurate verwerking van deze order. De nieuwe maat 28 past perfect om het middel en de pijplengte is correct. Zonder aarzeling kan ik jullie zaak van harte aanbevelen. Meppel ligt niet in mijn directe omgeving maar desondanks beschouw ik deze internethandel als zeer persoonlijk - zonder jullie de hand te schudden. Nogmaals bedankt en vriendelijke groet en succes, J.J. van Oostendorp
Naam:
P.J. van der Houwen
Datum:
2014-01-24
Score:
Beoordeling:
Voor mij was dit de eerste keer dat ik kleding via internet heb besteld. Een belangrijke reden om te kiezen voor de webwinkel van Koopmans & Zn. uit Meppel is de betrouwbare klank die de kledingzaak van Koopmans in Meppel heeft. Een tweede reden is de uitstekend verzorgde website met een groot assortiment. Met name de presentatie van de kleding is heel wat beter dan bij de meeste webwinkels voor kleding. Er wordt ook precies aangegegeven welke maten voorradig zijn. Zodra de betaling op de rekening van Koopmans bijgeschreven is, wordt dit per email bevestigd en wordt de bestelling verzonden. De door mij bestelde Corduroy broek van Becker werd al een dag later afgeleverd. De kwaliteit en kleur waren boven verwachting, er werd zelfs een leren riem bijgeleverd! Die riem stond wel op het plaatje van de website, maar dat zou een kwestie van presentatie kunnen zijn. Met andere woorden: wat wordt afgebeeld krijg je ook. In mijn geval had ik voor de verkeerde maat gekozen. Het was verstandiger geweest om eerst even te informeren welke taillematen corresponderen met de kledingmaten die Becker hanteert. Na een emailtje met opgave van de gewenste taillemaat kreeg ik een uur later bericht wanneer de goede maat geleverd kon worden. Ik heb toen ook meteen een tweede exemplaar besteld. Al met al kan ik deze webwinkel van harte aanbevelen.
Naam:
Mphs van der Zwaan-H
Datum:
2014-01-23
Score:
Beoordeling:
Zeer tevreden over de bestelling en snelle levering
Naam:
carla verduijn
Datum:
2014-01-20
Score:
Beoordeling:
Voor de eerste keer bestelling gedaan. Keurig verzorgd en super snel.
Naam:
Olivier Eric
Datum:
2014-01-17
Score:
Beoordeling:
Heb net mijn bestelling ontvangen, prima kwaliteit en wat een vlugge service, waarvoor hartelijk dank. Dit verdient wat mij betreft een A Label.
Naam:
J. van Krugten
Datum:
2013-12-28
Score:
Beoordeling:
Prima service, snelle levering, mooie kwaliteit en alles past daar zijn wij enorm blij mee. Geweldig tot de volgende bestelling!
Naam:
Karin
Datum:
2013-12-14
Score:
Beoordeling:
Goedemorgen, IK heb sokken en t-shirten gekocht en deze zien er goed uit. Mooie stof en niet duur. Groeten, Karin
Naam:
Karin
Datum:
2013-12-10
Score:
Beoordeling:
Hallo, IK heb voor het eerst iets besteld bij herenmode Piet Koopmans & zn. Er kwam vervolgens een duidelijke email met wat ik had besteld. Vrij snel erna een email met een duidelijke boodschap over het verzenden. Het komt betrouwbaar over. Alleen is het nog afwachten hoe de producten er uit zullen zijn en hoe het wordt geleverd.
Naam:
margriet
Datum:
2013-12-09
Score:
Beoordeling:
Al een poosje op zoek naar een hoed voor mijn vader en die hier gevonden. Hoed is binnen 2 dagen bezorgd. Ik hoop hier nog een keer terug te komen, goed en snelle service.
Naam:
M. Lammers
Datum:
2013-12-06
Score:
Beoordeling:
Goede ervaring! Een bestelling gedaan, op de valreep voor sinterklaas, kregen we het pakket keurig op tijd en zelfs nog ingepakt ook, thuisgestuurd. Dankjewel, we zullen zeker nog eens bestellen! M.vr.gr. Familie Lammers
Naam:
Jipping
Datum:
2013-12-04
Score:
Beoordeling:
Heren pantalon maat 46 is bij Piet Koopmans geen probleem, genoeg keus. Vandaag besteld, de volgende dag al in huis, je wordt via de mail op de hoogte gehouden. Prima service, een volgende keer zullen we beslist hier weer bestellen.
Naam:
KJDonkers
Datum:
2013-11-26
Score:
Beoordeling:
Pet met oorkleppen besteld voor familielid. Snel geleverd, helemaal in orde.
Naam:
Fam. de Groot
Datum:
2013-11-22
Score:
Beoordeling:
Op zoek naar een bepaalde broek kwamen wij terecht op deze site en ja hoor daar stond de bedoelde pantalon. Besteld en binnen 2 dagen keurig verpakt thuis bezorgd. Mooie kwaliteit en precies wat wij bedoelden.....
Naam:
Dhr. Ringeling
Datum:
2013-11-14
Score:
Beoordeling:
prachtige handschoenen en wat een snelle levering,dank u wel.
Naam:
Sylvia
Datum:
2013-11-14
Score:
Beoordeling:
Ooit had mijn man zo'n shawl maar die is hij kwijtgeraakt. Lang is hij op zoek geweest naar zo'n shawl in dezelfde kleur en kwaliteit. Tot hij deze site opzocht ....snel besteld en snel geleverd.....super!!!!!
Naam:
J. Mesman
Datum:
2013-11-09
Score:
Beoordeling:
Grote sortering van moeilijk te vinden "grote maten kleding" Mooie service, degelijk en betrouwbaar. J. Mesman
Naam:
Martin van Lohuizen
Datum:
2013-11-09
Score:
Beoordeling:
Ik was al een tijdje op zoek naar een mooie pet met oorflappen. Ik kom in mijn zoektocht op internet terecht bij de webside van Piet Koopmans. Petten te kust en te keur. Ik heb donderdag een mooie pet besteld en zaterdag ontvangen. Een mooie kwaliteit, pet ziet er goed uit en zit als gegoten. Kortom ik ben zeer tevreden. Zulke winkels als die van Piet Koopmans met zo'n mooi uniek assortiment moet je volgens mij in de huidige tijd koesteren.
Naam:
Familie Baltus
Datum:
2013-11-07
Score:
Beoordeling:
Geachte heer Koopmans, we hebben onze bestelling al een dag later ontvangen en willen u graag complimenteren met de correcte afhandeling. Het artikel is goed aangekomen en voldoet geheel aan onze verwachting. We zijn zeer tevreden over deze vorm van winkelen. Het was voor ons de eerste keer dat we een online bestelling deden. Op uw website vonden we een ruim assortiment, gunstig geprijsd en uit voorraad leverbaar. Het was voor ons makkelijk om vervolgens een bestelling te plaatsen. Ook de informatie die u daarover per e-mail hebt gegeven, waarderen we zeer. Met vriendelijke groet, Familie Baltus.
Naam:
A.Vietje
Datum:
2013-11-06
Score:
Beoordeling:
Maandag bestelling gedaan ,vlotte e-mail erop gekregen en dinsdag goed verzorgd en verpakt in huis,zeker waard om verdere bestellingen te doen wanneer nodig. Hartelijk dank A>Vietje Roosendaal
Naam:
Margriet Zegel
Datum:
2013-11-01
Score:
Beoordeling:
Voor Piet Koopmans: als ik u was zou ik een exemplaar van de gestreepte college shawl naar modebladen sturen. De shawl heeft volgens mij de potentie om helemaal hip te worden!
Naam:
Paul
Datum:
2013-11-01
Score:
Beoordeling:
Woensdagavond besteld, vrijdag in huis. Snelle service!
Naam:
Margriet Zegel
Datum:
2013-11-01
Score:
Beoordeling:
Heel graag wilde ik zo'n gestreepte college-das en Piet Koopmans was het enige adres in Nederland waar ik die kon vinden. De das voldoet helemaal aan de verwachting. Ik heb de zwart-wit-paars gestreepte.
Naam:
j.mesman
Datum:
2013-10-24
Score:
Beoordeling:
ik kocht een pyama. Deze bleek te klein. De één maat grotere werd zonder problemen opgestuurd. Grote service.
Naam:
Coldrager
Datum:
2013-10-16
Score:
Beoordeling:
16-10-2013. Vanmorgen werd de door mij bestelde, bij Herenmode PIET KOOPMANS & Zn.", "losse col" afgeleverd. Het leek mij een vertrouwde en degelijke zaak in Meppel, met een interessant assortiment blijkens hun site. De col bleek uitstekend de passen. Er is geen voor-en achterzijde. Dat is even wennen. Ik denk er veel plezier aan te beleven; vooral in de voorspelde koude winterdagen. Waarschijnlijk is een griepprik, door deze aanschaf, geheel overbodig geworden. Strepsils kunnen in de kast blijven, en paracetamol idem. Van harte aanbevolen dus!
Naam:
Sander Vermeulen
Datum:
2013-10-16
Score:
Beoordeling:
Snelle service en mooie Alpino pet!
Naam:
Gerard-Jan Bais
Datum:
2013-10-09
Score:
Beoordeling:
Ik schrijf graag hier een paar regels over de goede ervaringen welke ik met uw bedrijf en internet service heb gemaakt. Ik denk uw service kan als voorbeeld voor veel bedrijven in Nederland gelden. In deze moeilijke tijden laat juist uw bedrijf zien hoe men op de nieuwe ontwikkelingen van het internet kan inspelen!
Naam:
h tiemessen
Datum:
2013-10-02
Score:
Beoordeling:
na telefonisch contact een online bestelling gedaan, zeer tevreden over het telefonisch advies en de bestelling snel in huis. (zwart lederen globetrotter hoed)
Naam:
J. van Hulsen
Datum:
2013-09-21
Score:
Beoordeling:
Een zeer vlotte en vriendelijke behandeling ondervond ik bij het afhandelen en omruilen van mijn online-bestelling. Vriendelijk dank!
Naam:
Kas Hektor
Datum:
2013-09-12
Score:
Beoordeling:
De nachthemden zijn mooi.Ik zal vaker artikelen bij jullie bestellen. Groeten van kas Hektor.
Naam:
Familie Gelens
Datum:
2013-09-10
Score:
Beoordeling:
Twee heerlijke lange pyama's ontvangen, dankzij piet koopmans voelt mijn man zich weer "klein". Met andere woorden, eindelijke een pyjama, die niet te klein is. Jippie!,,
Naam:
Sylvia
Datum:
2013-07-18
Score:
Beoordeling:
Snelle levering! Artikelen komen prima overeen met de foto's op de site.
Naam:
Monique
Datum:
2013-07-05
Score:
Beoordeling:
Uitstekende service. Bestelling geplaatst, diezelfde middag al verzonden en de volgende dag al in huis. Zeer aan te bevelen dus.
Naam:
Hans Vermeer
Datum:
2013-06-28
Score:
Beoordeling:
Super service! Ik ben blij dat ik Herenmode Piet Koopmans gevonden heb op internet. Ik kan het iedereen aanbevelen!
Naam:
W. Snijder
Datum:
2013-06-26
Score:
Beoordeling:
Zojuist de bestelde pyjama in de brievenbus gevonden. Op 24 juni besteld en vanochtend 26 juni al geleverd. Ik kan niet anders zeggen dan supersnel geregeld. Hartelijk dank voor de snelle en correcte service. Met vriendelijke groeten Mevr. W. Snijder
Naam:
P.Appelman
Datum:
2013-06-01
Score:
Beoordeling:
Prettig zaken doen met Piet Koopmans. Geven goed advies/ service. Snelle levering. Aanrader!
Naam:
M van Wijhe
Datum:
2013-05-31
Score:
Beoordeling:
Erg vlotte levering mooi kwaliteit!
Naam:
Hans
Datum:
2013-05-25
Score:
Beoordeling:
Prima assortiment. Snelle levering (donderdagavond besteld, zaterdag in huis). Mijn complimenten, zal zeker vaker bestellen!
Naam:
leny
Datum:
2013-05-14
Score:
Beoordeling:
waren zeer verbaasd over de snelle levering, daar heb je wat aan! ideaal!!!
Naam:
Han Partouns
Datum:
2013-04-17
Score:
Beoordeling:
Vreemd idee eerst, die "herenleggings".Maar nadat ik ze ergens gezien had bij beduidend jongere mannen, dacht ik dat het zo'n gek idee niet is. Site was duidelijk, bestellen eenvoudig, levering prompt en zeer goed verzorgd. Dan nog een handgeschreven bedankje én een kadobon: ik zal het anderen (mannen én vrouwen) warm aanbevelen. Bedankt! Han Partouns.
Naam:
H. van der Burgh
Datum:
2013-04-02
Score:
Beoordeling:
Keurige levering, binnen 1 dag. Mooie kwaliteit.
Naam:
José
Datum:
2012-12-28
Score:
Beoordeling:
Helemaal top! Snelle service en keurig in een kadopapiertje in de doos, naam afzender stiekum weggehouden en persoonlijk op het etiket, want het betrof een verjaardagskado voor mijn man en hij is altijd erg nieuwsgierig bij pakjes. :-)
Naam:
Peurtje te N
Datum:
2012-10-27
Score:
Beoordeling:
Maat 62 pyjama,Zelfs keuze. Vrijdag besteld zaterdag in huis Past prima.Uitmuntende kwaliteit prijs verhouding.Heb Piet direkt bij mijn favorieten gezet. Geen toestand. Gewoon service.
Naam:
PaulVanD-Amsterdam
Datum:
2012-10-20
Score:
Beoordeling:
Prompte levering. Zonder verpakking. Paste in brievenbus. Dus veel rompslomp bespaard.
Naam:
Ger
Datum:
2012-10-19
Score:
Beoordeling:
Vlotte orderverwerking en verzending; in twee dagen thuis. Prima service en kwaliteit!
Naam:
Ton
Datum:
2012-10-04
Score:
Beoordeling:
Bedankt voor de snelle levering. Top kwaliteit. De losse kollen zijn super! Een aanrader. Super service!
Naam:
Dirkx
Datum:
2012-09-25
Score:
Beoordeling:
Bedankt voor de vlotte service. Zaterdag besteld en dinsdag in huis, klasse. L. Dirkx Veldhoven
Naam:
Henk S. te Arnhem
Datum:
2012-06-06
Score:
Beoordeling:
Enige producten besteld en de volgende dag reeds in huis. Eerst nog contact opgenomen omdat ik niet telebankier als oudere. Mijn betalingen gaan wat trager door het werken met een acceptgiro die ik zelf uitgschrijf, maar wel dezelfde dag nog naar mijn bankrelatie zend.Daarom dank ik Piet Koopmans.nl nog eens nadrukkelijk voor het in mij gestelde vertrouwen. Het vertrouwen is overigens wederzijds, want de bestelde artikelen waren van een dusdanige kwaliteit zoals men van een bedrijf van niveau verwachten kan. Een dergelijke vriendelijke bejegening en service is helaas nog maar zeldzaam. Henk S.
Naam:
peer boer
Datum:
2012-02-19
Score:
Beoordeling:
Ook ik ben dik tevreden over uw service en snelheid. Vrijdag besteld en zaterdag in huis. en mensen met gevoel voor humor dat vind ik ook belangrijk. dat wil dan ook zeggen dat ze eventueel ook tijd voor je hebben als er wat is. met vriendelijke groeten peer
Naam:
Johan Poelman
Datum:
2012-02-15
Score:
Beoordeling:
Waar vind je nog een moderne zaak met ouderwetse service,nou in Meppel.
Naam:
Klein Hesselink
Datum:
2012-02-08
Score:
Beoordeling:
Na mijn opmerking over een losse knoop aan de band van mijn zojuist gekochte corduroybroek kreeg ik al snel een reactie van Sjouke Koopmans dat hij de door mij gemaakte kosten ad EUR 2 direct op mijn rekening zou overmaken. Een bijzonder vriendelijke en correcte reactie.
Naam:
n.h.bakker
Datum:
2012-02-08
Score:
Beoordeling:
Snelle en keurig verpakte leveringer. Broek uitstekend materiaal. proficiat. hoogachtend n.h.bakker
Naam:
G. Klein Hesselink
Datum:
2012-02-06
Score:
Beoordeling:
Corduroybroek, donderdag besteld, vrijdag bezorgd. Prima pasvorm, vergelijkbaar met de broeken van Dick Holthaus die ik 's zomers draag. Jammer dat een knoopje aan de band los zat. De Turkse kleermaker zet dat er voor EUR 2,-- weer goed aan, maar het hoort eigenlijk niet.
Naam:
Fleur
Datum:
2012-02-03
Score:
Beoordeling:
Fantastisch snelle levering, veel dank!
Naam:
Rinus Corba
Datum:
2012-02-02
Score:
Beoordeling:
Tien graden onder nul, en windkracht 5 oostenwind tegen op de fiets. Mijn Stetson doet het erg goed. Hoef de flappen nog niet eens naar beneden te knopen. Groeten.
Naam:
A. Brusse
Datum:
2012-01-25
Score:
Beoordeling:
Veel dank voor de snelle levering! Ouderwetse kwaliteit,niet goedkoop,maar goedkoop is vaak duurkoop! Zeer tevreden!
Naam:
Rein
Datum:
2012-01-07
Score:
Beoordeling:
Keurige en snelle levering. Helemaal perfect!
Naam:
Ton Westerhof
Datum:
2011-12-30
Score:
Beoordeling:
Overzichtelijke site met een enorm assortiment. De levering zeer snel en correct ontvangen. Prima zaken doen met jullie
Naam:
J.A. Jacobs
Datum:
2011-12-02
Score:
Beoordeling:
Nog nooit zo`n snelle levering meegemaakt klasse,graag tot ziens.
Naam:
Harm Reitsema
Datum:
2011-11-25
Score:
Beoordeling:
Hartelijk dank voor de snelle levering.
Naam:
Ceciel
Datum:
2011-11-19
Score:
Beoordeling:
Ik wil U hartelijk danken voor de snelle en goede levering van mijn bestelling, ik ben zeer tevreden over mijn aankoop ( 2 x losse Col ) Donderdagavond besteld en nu zaterdagmiddag al in huis.
Naam:
De heer Van Riet
Datum:
2011-11-18
Score:
Beoordeling:
Geachte Dames / Heren, Hartelijk dank voor de zeer vlotte behandeling van mijn aankoop. Vanmiddag al heb ik het pakje met shawl als inhoud, in goede staat ontvangen. \" Pünktlich \" zoals men hier zegt en ik ben er blij mee. Nogmaals dank en wellicht komt er een volgende gelegenheid. De heer Van Riet
Naam:
Corrie van Rotterdam
Datum:
2011-10-29
Score:
Beoordeling:
Hartelijk dank voor de snelle aflevering van mijn bestelling! Hier kom ik graag terug door de goede service! Vr. groeten, Corrie van Rotterdam
Naam:
wilco
Datum:
2011-10-26
Score:
Beoordeling:
voor een collega een paar mooie leren handschoenen besteld. levering was zeer snel . dus voor herhaling vatbaar mvg wilco
Naam:
Mieke
Datum:
2011-10-18
Score:
Beoordeling:
Hartelijk dank voor de supersnelle levering van 2 colletjes. Al een jaar of 3 was ik er naar op zoek zonder resultaat. Gelukkig bestaan er webwinkels, wel zo gemakkelijk. Groetjes van Mieke Uijttenboogaard.
Naam:
E. de Koning
Datum:
2011-10-03
Score:
Beoordeling:
fijne service bij aankoop van een college shawl, snelle verzending, zonder kosten gaan we volgend jaar herhalen ! vriendelijke groet Eleonore de Koning
Naam:
John Kempen
Datum:
2011-09-28
Score:
Beoordeling:
Bijzonder goede service met op afstand een aantal foto's gezonden op de samenstelling te kunnen kiezen. Het geheel telefonisch afgemaakt tot een prachtig geheel met overhemden en een paar stropdassen met een prachtige corduroy broek. Kortom : deze site is een aanrader voor de liefhebber van mooie kwaliteitskleding met goede service!
Naam:
Harry Tresoor
Datum:
2011-09-20
Score:
Beoordeling:
Hallo Sjouke, dit is een superzaak voor internet-winkelen. Uitgebreid assortiment, heel veel spullen, lekker smullen. Service en bezorging zijn al drie keer perfect geregeld. Jammer van de \"Drentse\" maten. Die beginnen meestal bij 50/52/54 en ik heb maat 48. Ik ben een magere kantoorklerk uit Amsterdam. Dat lijkt me toch wel een punt van aandacht als je je klantenkring wilt uitbreiden. Ik zie zoveel moois op jouw webwinkel maar net niet in mijn maat. Heerlijke webinkel, Harry
Naam:
Kaempf
Datum:
2011-09-09
Score:
Beoordeling:
Meneer Koopmans, Hartelijk bedankt voor het afsturen van de pet. Ik ben er erg gelukkig mee. 3 maanden geleden had ik mijn wensen voor een pet doorgegeven. U zou aan kijken wat u voor mij zou kunnen doen. Ik had niet gedacht dat u mij zou bellen en mij zou leveren. U komt na wat u zegt! Waar zie je dat nog. Groeten heer Kaempf
Naam:
Gerry
Datum:
2011-08-09
Score:
Beoordeling:
Hallo Sjouke, Heb de pet zojuist ontvangen, hij ziet er erg mooi uit. Mijn vader is echter jarig op 6 september a.s. dus dan ga ik 'm pas geven, ik denk zeker dat hij er blij mee is. Ik laat het u nog weten! Bedankt voor de goede service. Gerry
Naam:
frans arts
Datum:
2011-07-23
Score:
Beoordeling:
Vanmiddag is mijn bestelling aangekomen, de boordspelden voldoen aan mijn verwachting. Bedankt voor de snelle en correcte afwikkeling. met vriendelijke groet F Arts
Naam:
Huang
Datum:
2011-07-11
Score:
Beoordeling:
It was a great pleasure for me to visit your online shop. Thanks for the prompt delivery. The quality of Cashmere sweaters are genius. Looking forward to order next time again. Best regards!
Naam:
John Beunk
Datum:
2011-07-04
Score:
Beoordeling:

Hey Sjouke,

Wat heb jij een fantastische website. Anja en ik vonden je winkel al super met je bijbehorende service en kwaliteitsproducten. Een snoepwinkel voor de heren!

mvg John

Naam:
Hans Splinter
Datum:
2011-05-25
Score:
Beoordeling:
Goedemorgen mijnheer Koopmans. Ik heb mijn bestelling gisteren in goede staat ontvangen. Dank voor de snelle en correcte afwikkeling.
Naam:
A.Bol
Datum:
2011-04-11
Score:
Beoordeling:
Met het kopen in de webwinkel heb ik geen ervaring. Ik ga met plezier vanuit Amsterdam naar de zaak in Meppel. Daar is ruime keuze in trendy, modieuze kwaliteiskleding. De prettige bediening maakt het kopen tot een feest.
Naam:
Tom Baetsen
Datum:
2011-02-09
Score:
Beoordeling:
Vandaag mijn Stetson hoed keurig afgeleverd gekregen die ik online bij U besteld had. Werkelijk een voorbeeld voor online aankopen te doen. Ik ben dus zeer tevreden!! Tom Baetsen.
Naam:
willem labeij
Datum:
2010-12-15
Score:
Beoordeling:
Wat een goede bediening prettig en snel
Naam:
Taeke van Beekum
Datum:
2010-11-27
Score:
Beoordeling:
Het webadres kreeg ik nog geen week geleden van vrienden. Een dag later een beret basque en een regenhoed besteld. Dezelfde dag nog een mailtje gekregen dat de hoed een paar dagen op zich zou laten wachten. De basque was de volgende dag al in huis, en zojuist, weer twee dagen, later kwam de hoed. En dan ook nog prima kwaliteit. Hier past maar een reactie: Chapeau!!
Naam:
J. van Es
Datum:
2010-11-25
Score:
Beoordeling:
Wat een snelle service! Gisteren besteld, vandaag voor 09.00 uur in huis! Super!
Naam:
Hans Kesselaar
Datum:
2010-11-18
Score:
Beoordeling:
Prima service Echt een zaak met kwaliteit,zowel de kleding als het personeel Prima.
Naam:
cees rooseboom
Datum:
2010-11-15
Score:
Beoordeling:
ik heb 2 hoeden bij u gekocht. Ruime sortering, prettige bediening, aan te bevelen
Naam:
W.R. de Jong
Datum:
2010-11-02
Score:
Beoordeling:
Een alpino (beret basque) besteld. bestelling was niet goed doorgekomen (foutje mijnerzijds). Werd via e-mail opgelost. Daarna product vlot in huis en naar alle tevredenheid.
Naam:
Bert en Stefanie Ros
Datum:
2010-10-05
Score:
Beoordeling:
Bedankt voor de leuke ontvangst! Wij zijn erg blij met onze hoeden.  Groetjes Bert en Stefaniesterayt
Naam:
Peter
Datum:
2010-09-01
Score:
Beoordeling:
Ik ben zeer tevreden met de geleverde producten. Hele goed service gekregen bij de bestelling.
Naam:
E Greve
Datum:
2010-08-20
Score:
Beoordeling:
Via webwinkel een Stetson-hoed gekocht. Zeer snel contact via mail en meteen opgestuurd, vakkundig verpakt en 1e klas product. Een plezier om hier te kopen !
Naam:
patricia engeler
Datum:
2010-06-19
Score:
Beoordeling:
Goedemiddag bretels goed ontvangen bedankt voor de snelle service. Een opmerking ik keeg alleen alle mailtjes dubbel. Tot de volgende keer. Groeten Patricia
Naam:
Peter G. van der Hor
Datum:
2010-06-02
Score:
Beoordeling:
Via internet een schipperspet besteld. Anderhalve dag later in huis! De pet is van zeer goede kwaliteit. Het bijpassend ankertje was ik vergeten te bestellen. Bijbesteld en geleverd gekregen. Prima service; een zaak om aan te bevelen!!!
Naam:
Johan Pots
Datum:
2010-04-07
Score:
Beoordeling:
Mooie site en mooie spullen. Vooral die Corduroy broeken ! Hartelijke groet, Johan
Naam:
Eggink
Datum:
2010-02-23
Score:
Beoordeling:
Leuk die foto's van vroeger en nu in het fotoboek. Het pand is veranderd, de kwaliteit, het unieke assortiment en klantvriendelijkheid zijn gebleven.
Naam:
van de Kuil
Datum:
2010-01-22
Score:
Beoordeling:
Heb enkele hoeden en een pet van u gehad en een das. Materialen zijn zeer goed, warm en sterk. Zeer degelijke zaak!