Verzenden

De website rekent zelf de verzendkosten uit!

Nederland
- Brievenbuspost met PostNL.
- Pakketten met PostNL.

Buitenland (Zowel binnen als buiten EU)
Pakketten met PostNL.

Via uw e-mailadres krijgt u van ons bij pakketpost een Track & Trace nummer.
U kunt zien
waar het pakket zich bevindt. 100 % leveringsgarantie via PostNL.

Brievenbuspost

Nederland

- € 3,50 verzendkosten indien het pakket door de brievenbus past (brievenbuspost)!
- Pakket Nederland slechts € 5,95. Gratis verzending voor bestellingen vanaf EUR 100,-


Buitenland (binnen EU)

- Voor een pakket zie onderstaande tabel.

Buitenland (buiten EU)

- Voor een pakket zie onderstaande tabel.

Herenmode Piet Koopmans & Zn. streeft ernaar om bestellingen binnen 3 werkdagen na ontvangst van de betaling af te leveren. Hiertoe is Herenmode Piet Koopmans & Zn. echter niet verplicht.

De uiterste leveringstermijn is 10 werkdagen na ontvangst van de betaling, behalve voor zover de vertraging niet aan Herenmode Piet Koopmans & Zn. kan worden toegerekend. Bij verzending van uw bestelling wordt de bestelling onmiddellijk per e-mail aan u bevestigd. Indien u uw bestelling niet binnen een redelijk termijn (ca. 5 werkdagen) heeft ontvangen, verzoeken wij u ons dit per omgaande, doch binnen uiterlijk binnen 10 werkdagen, per e-mail te melden.

Indien de bezorging, hetzij door niet op voorraad zijn, hetzij om andere redenen vertraging ondervindt of indien een bestelling niet, dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de klant hiervan uiterlijk 7 dagen nadat hij de bestelling geplaatst heeft, bericht. De klant heeft in dat geval het recht om de bestellingen zonder kosten te annuleren. Herenmode Piet Koopmans & Zn. zal in dat geval voor terugbetaling zorgdragen.

Retourgarantie:
De klant heeft, uitsluitend in de hoedanigheid van thuiswinkelende consument, het recht de afgeleverde, maar niet in gebruik genomen, producten zonder opgave van reden binnen 14 dagen (afkoelingsperiode) na ontvangst aan Herenmode Piet Koopmans & Zn. te retourneren. Herenmode Piet Koopmans & Zn. zal dan aan de klant de ontvangen (koop)som terugbetalen, onder de navolgende voorwaarden:

Op of aan het afgeleverde mag geen enkele wijziging zijn aangebracht en het afgeleverde dient in ongeschonden staat te zijn. Alle meegezonden documentatie en verpakkingsmaterialen dienen in originele staat te worden gevoegd bij de retourzending. Ook mogen de (prijs)kaartjes niet van de producten afgehaald zijn of er weer aangemaakt zijn!

De kosten van frankering van de retourzending zijn voor de klant. Indien producten niet geleverd worden volgens de oorspronkelijke bestelling (verkeerd geleverde maat, fabricagefout) dan zijn de retourkosten voor rekening van Herenmode Piet Koopmans & Zn.. Kleuren en maten worden weergegeven zoals op de website. Herenmode Piet Koopmans & Zn. is niet verantwoordelijk voor verkeerd bestelde maten of gekochte kleuren afgaande op de afbeeldingen! De kosten van retourzending zijn dan vanzelfsprekend voor de klant.

Tarieven Buitenland PostNL

EUR 8,95   

België, Duitsland

EUR 10,95 

Luxemburg       

EUR 12,95

Denemarken (excl. Faeröer Eilanden & Groenland), Frankrijk (incl. Corsica en Monaco), Oostenrijk, Verenigd Koninkrijk (excl. Gibraltar en Kanaaleilanden)

EUR 13,95

Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad), Spanje (incl. Balearen, excl. Canarische eilanden), Slowakije, Tsjechië

 

EUR 16,95  

Zweden

EUR 18,95 

Finland, Hongarije, Ierland, Polen, Portugal (incl. Azoren en Madeira), Slovenië, Noorwegen, Zwitserland

EUR 21,95 

Faeröer Eilanden &Groenland, San Marino & Vaticaanstad, Canarische eilanden, Gibraltar & Kanaaleilanden, Albanië, Andora, Bosnië-Herzegovina, Groenland, IJsland, Kroatië, Liechtenstein, Macedonië, Moldavië, Montenegro, Oekraïne, San Marino, Servië, Turkije, Vaticaanstad, Wit-Rusland

 

EUR 23,95

Bulgarije, Estland, Letland, Litouwen, Roemenië, Griekenland

EUR 24,95

Alle overige landen

Stijvolle herenmode sinds 1845

Gratis verzending vanaf € 100,-

Veilig & vertrouwd bestellen en betalen